ép lelkületű Emberiség

Magyarok! Épek! Arkadas! Jogos- és kötelező védelmi helyzet van.

 

Kárpáthonban is meg fog eredni a nyelve a műanyag államférfiaknak, miután tucatnyian lesznek magánzárkában érlelve. https://ujvilagtudat.blogspot.hu/2018/01/tobb-szaz-magas-rangu-kazar-gen... Futtatóik már menekülnek. Nem választás lesz nálunk, hanem honvédelmi intézkedés a belső- és a külső támadók ellen. A mozigépész már nem is él, de a kóma még tart. Igaz alapú, való világ tovább nem halogatható. Minimális zökkenővel átállunk a valóságra. Azért a váltót lehet majd érezni.

Az államizmus a legpusztítóbb vallás. Szisztematikusan irtja az értelmet, az igazat, a látó és bölcs valódi minisztereket, az igazi közösségieket, a családapákat...

Könnyebb rabszolgásítani az ép Emberiséget, ha nincsen család és nincsen nemzet. A szemèt a víz tetejèn úszik. Mindenkinek pontosan tudnia kell, hogy ki közösségi jellem és ki antiszociális parazita, agresszor!!

Világos kérdésem van: Ebben a pszichopata vezérlésű, hazugság alapú, mindent pusztító, gyilkos pokolban akarsz utódaiddal létezni továbbra is, vagy a természetes igazra, szeretetre, családra és nemzetekre alapuló szabad világban?

A legszélesebb körben fogjunk össsze e példátlan történelmi pillanatban! Először van esélye az ép Emberiségnek megszabadulni  a pszichopata-világszövetség globálterrorjától, a rabszolgásítástól, a történelmi hazugságoktól.

Kellő számú ébredt ember elérheti fegyvertelenül is, vérontás nélkül is a pszichopata globálterrorista pribékjeinek, helytartóinak megállítását, amint ez már megvillan EU országokban. No ettől retteg a kiválasztott metélt, hogy szeletelve lesz. Néhány lépés van még hátra eddig a pontig. Tartsunk ki továbbra is igazban, jóban, szeretetben, megbocsátásban, kemény hazafiságban!

El ne hidd, hogy a legkeményebb harci gyakorlatozás speciális dolog, kiválasztottak számára! Népi tréning a kötelező védelem keretében. Csak a nyílt, tiszta kezű Nép és a valóban Népet szolgáló honvédők jogosultak harcra készülni. Fedett szervezeteknek csak bérgyilkosai vannak, nem katonái!! Hatástalanításuk össznépi kötelesség.

Természetes létjogosultsága az erős Családokra alapuló szuverén nemzeteknek, kulturközösségeknek van. Ezek jogosultak globális szövetséget fenntartani és nem a sérült, degenerált, vallásoskodó, pártoskodó pszichopaták. Előbbi a kötelező honvédelem körébe tartozik, utóbbi az el nem évülő Nép ellenes bűntettek körébe. Amikor ezt elegendően belátják, no akkor lehet helyreállítani az értékrendet és globális kánaánt építeni a globális pokolból.

Magyar Ébredés

 

Підписатися на RSS - ép lelkületű Emberiség