Magyarok! Épek! Arkadas! Jogos- és kötelező védelmi helyzet van.

2018.01.03.
Özönlenek a leleplező hírek, melyekből egy is elegendő ahhoz, hogy megállapítsuk: végnapjait éli a hazugság alapú globálterrorizmus. Az épek egy ezreléknyi ébredt része puszta kézzel képes legyőzni az állig fegyverben álló-, korlátlan anyagiakkal bíró Emberiség elleneseket.
 
 
2017. dec. 3:
Ép közösség természetes magatartása, melyet honunkban csak kivételesen ritkán lehet tapasztalni MÉG. A közösségnek bevált és hagyományos eszközei vannak a bárhonnan származó, bármilyen tudományos fokozatot használó antiszociálisok kezelésére: végleges hatástalanítás. A hagyománytisztelet is része a közösségi kultúrának. Jóságunkkal ne éljen vissza senki, hogy a végsőkig kerüljük azt, hogy a saját nyelvükön szólítsuk meg nemzetünk pusztítóit!! Már rég átléptek minden határt velünk szemben.
Kb. negyed évszázaddal ezelőtt ez a csuti focista azt mondta: a kormány hazudik. Akkor a dummy média ebből eseményt csinált. Utóbbi évtizedben ez akkor sem esemény, ha mindennap megtörténik többször. Bár csak hazudna! Lop is! Gyilkol is. Politikához nincsen köze, csak népvagyon rabláshoz, rabszolgásításhoz, manipulációhoz. Elpucolásuk sem politikai feladat, hanem honvédelmi kötelezettség!
 

Személyre szabott-, rossz szándékú mikro programokkal támadja a globálterrorista a már osztályozott ébredtek közleményeit. Rejtett adatokat ragaszt a célszemélyekhez: innentől már foglyul van ejtve a webhelye, vagy közösségi accountja, tetszés szerint manipulálható, kényszerpályán mozgatható.Tehát nem a hacker a hacker! A degenerált rendszer a hacker. Akkor lesz ennek vége, amikor elegendő cselekvőképes ember lesz tisztában a tényekkel és szövetségben lépnek fel az ép Emberiség jogaiért. Ezen dolgozunk. PlanetAudit 20171203

 
Savas esőben, mérgezett CHAM levegőt szív, időnként életveszélyes rádioaktív sugárzás éri, ételnek álcázott mérgezett veszélyes hulladékot eszik, munkája értékének kevesebb mint 10%-ával rendelkezik, népét irtják, hazáját elfoglalják, gyermekét pszichopaták kínozzák, családját degeneráltak szétmarják...és még most is él! Ki ő? Mit tesz? Ő mégis teljes erővel a jobb jövőn dolgozik családja, hazája és az ép emberiség érdekében.
Nem válaszol a bántalmazásokra, szeretetet közvetít, tanít, gyógyít, informál, megbocsát, épít, éltet, mediál, publikál... Mégis kevesen nevezik angyalnak a valódi közösségi embereket, akik tényleg alkalmasak vezetésre, a vérontás megállítására, az Emberiség felszabadítására. Legyen erős a jó és fogvatartói találkozzanak önmagukkal!
Toma Imre 2017. nov. 9.

58 éves koromig nyitott voltam vallásokra, meg akartam ismerni őket. A lényegben negatív tapasztalatom van velük: nem elég kicsiben jónak lenni. Mostanában úgy látom: az emberek egy része az épebbek közé tartozik, másik fő része a sérültebbek közé. A sérültebbek fogságban tartják a többieket történelmi idők óta. Magam arra törekszem, hogy ne mondjak negatív dolgot olyan személyről, aki nincsen jelen és nem tud védekezni ellene.

Itt és most sok lehúzást kap aki előbbre tudott már haladni a személyisége fejlesztésében, világképében és a kulturált közösségi magatartás területén. Nehéz ezt viselni, de a böszmésítés, rabszolgásítás velejárója ez a sok kómás. Nem rájuk kell haragudni, ők is áldozatok. Leplezzük le ennek okait és előzményeit! Sikert az épebbeknek, akik még tudnak adni továbbra is igazat, szeretetet, értéket!

Nagy szükség van termékeny, építő kommunikációra, munkaközösségekre, épek szövetségére, ébresztésre, leleplezésre, értékmegosztásra. Szerintem a net lehetőségeit több mint 90 %-ban negatív dolgokra használják: manipulálás, adatlopás, dezinfó, pénzszivattyú, globálgyarmat, rabszolgásítás, agyrémek terjesztése... Azért erősödik az épek aktivitása, bár nekik kevés idejük van tanítani, gyógyítani, építkezni. Ébredésen, nyilvánosságon, leleplezésen, belső építészeten múlik, hogy pokol, vagy kánaán.

Az államizmus a legpusztítóbb vallás. Szisztematikusan irtja az értelmet, az igazat, a látó és bölcs valódi minisztereket, az igazi közösségieket, a családapákat...

Könnyebb rabszolgásítani az ép Emberiséget, ha nincsen család és nincsen nemzet. Mindenkinek pontosan tudnia kell, hogy ki közösségi jellem és ki antiszociális parazita, agresszor!!

Visszaszorítja a kómásítást a ReálMédia nyilvánossága.

Világos kérdésem van: Ebben a pszichopata vezérlésű, hazugság alapú, mindent pusztító, gyilkos pokolban akarsz utódaiddal létezni továbbra is, vagy a természetes igazra, szeretetre, családra és nemzetekre alapuló szabad világban?

A legszélesebb körben fogjunk össsze e példátlan történelmi pillanatban! Először van esélye az ép Emberiségnek megszabadulni  a pszichopata-világszövetség globálterrorjától, a rabszolgásítástól, a történelmi hazugságoktól.

 

Kellő számú ébredt ember elérheti fegyvertelenül is, vérontás nélkül is a pszichopata globálterrorista pribékjeinek, helytartóinak megállítását, amint ez már megvillan EU országokban. No ettől retteg a kiválasztott metélt, hogy szeletelve lesz. Néhány lépés van még hátra eddig a pontig. Tartsunk ki továbbra is igazban, jóban, szeretetben, megbocsátásban, kemény hazafiságban!

El ne hidd, hogy a legkeményebb harci gyakorlatozás speciális dolog, kiválasztottak számára! Népi tréning a kötelező védelem keretében. Csak a nyílt, tiszta kezű Nép és a valóban Népet szolgáló honvédők jogosultak harcra készülni. Fedett szervezeteknek csak bérgyilkosai vannak, nem katonái!! Hatástalanításuk össznépi kötelesség.

Természetes létjogosultsága az erős Családokra alapuló szuverén nemzeteknek, kulturközösségeknek van. Ezek jogosultak globális szövetséget fenntartani és nem a sérült, degenerált, vallásoskodó, pártoskodó pszichopaták. Előbbi a kötelező honvédelem körébe tartozik, utóbbi az el nem évülő Nép ellenes bűntettek körébe. Amikor ezt elegendően belátják, no akkor lehet helyreállítani az értékrendet és globális kánaánt építeni a globális pokolból.

20170904: Magyarhon elfoglalásának újabbik verziója: közismerten fura magatartású osztrák megveszi a magyar ingatlant antiszociális idegenek számára és úgyszintén idegen manipulátor szervezi a rátelepedést. Az ép emberiség még nem mutat életjeleket, de ez lehet, hogy kiváltja. Eleink magasan fejlett közösségi kultúrával, életük áldozásával létrehoztak utódaiknak élhető tereket. Ezeket mindig is támadták antiszociális paraziták nyíltan és fedetten. Választási csalással, az antimédia segítségével degenerált közösségellenesek szállták meg intézményeinket tovább pusztítva honunkat. Ez a legújabb cinikus diverzáns stratégia talán már kiváltja a jogos- és kötelező védelmi reakciókat a tulajdonosnál, a tisztakezű, ép magyar népnél. A már amúgy is lepusztult hazát sokan kényszerültek közülünk elhagyni. Mi, akik kitartunk itthon a klasszikus közösségi kultúránk mellett, őseink hagyatéka mellett, őrizzük a magot az ép Emberiség jogainak helyreállítása érdekében segítségre szorulunk értékmentő feladatainkban. Segítség nélkül minket is elönt a parazita iszapáradat és az egyetemes emberi értékek pusztítása. Támogasd a valódi honvédőket, értékmentőket, az emberiség cölöpjeit, látóit!

Prostitúció meghatározása: Anyagi előnyökért adni olyan dolgot, melyet az ép közösségi erkölcs szerint nem lehet árúba bocsájtani. Nemiséget, bírósági ítéletet-, valamint annak hiányát, védekezésre képtelen embert, ügyvédi bűnpártolást, szavazatot, Népet, Hazát, Családot. Máris kétmillió prostituáltnál tartunk honunkban.

PSZÁF vezérlésű deviza trükkös támadás történt a magyar nép ellen, melyben pénzintézetek is részt vesznek trükkös kényszerítéssel a mai napig. Ez állami terror és hazaárulás tehát nem elévülő bűntett. Ennek megfelelő védelmi reakciók a jogos és kötelező védelem körébe tartoznak, tehát bármit jogosan használunk védelmünk érdekében. A végtelen visszafogottságunk miatt csak a korlátozott nyilvánosságot használtuk eddig.

A Magyar Nép parlamenti épületében folyó cirkuszi vetítés nagyon vicces (lenne, ha nem lenne tragikus). Bámulatos, mikor a salak bejár horkolni, vagy amikor nyomkodják egymás szavazógombját! Csodálatos élmény az is mikor a népvagyonból mélyen merítve népirtást folytatnak, egyre újabb pénzszivattyúkat agyalnak ki! Parlamentben a munkatartalom 100%, a kincstári tülekedés tartalom 0% kellene hogy legyen. Itt megfordítva van. Tehát, ha jogosan, legitim választással kerültek volna be, akkor is minden jogukat eldobálták tetteikkel. Hazánk vezetői nem a Parlamentben vannak, hanem a vegzáltak-, kifosztottak között.

A természetes-, ép lelkületűek magányosan küzdenek a fennmaradásukért a szeretetrokkantak hálózatai ellen. Szövetkezniük kell az épeknek is, hálózatot fejleszteni, archiválni, támogatni társaikat, mint azt teszik a hatalombitorló sérültek is!

Minél közelebb a lényeghez, annál jobban lehalkítják a netet Silicon völgyből szerintem. Arra használják, amire eredetileg szánták: infoszivattyúnak. Mellékesen tudunk mi is rajta mozogni kereteink között, amíg le nem kapcsolják teljesen. Erről beszél Putyn is. Az Emberiség internetje még várat magára.

Sorok között olvasva beszédes bemutatkozója a parlament gyermeteg bitorlóinak. Szégyen a magyar Népnek ez az előadás. Nem csoda, hogy bitófákat gyártanak. Végtelen türelemmel próbálja megakadályozni a vérontást az a 92%, akit semmilyen korrupt eszközzel, zsarolással, fenyegetéssel, megtévesztéssel sem tudtak rávenni, hogy politikai huligánokra szavazzon.
 
2017. OKTÓBER 23: mEGEMLÉKEZÉSNEK HAZUDOTT VÁLASZTÁSI CSALÁS:
Valaki azt mondja, nem verekedtek volna a fidesznyikek, ha nem mennek oda a másik tábor rendezvényére az emberek!
 
Milyen másik tábor rendezvénye??!! A magyar népvagyonból fizetett-, államinak hazudott, központi megemlékezésnek hazudott rendezvényről van szó. Ezt megszállták odafuvarozott, MOTIVÁLT birkákkal, a tulajdonost ki itt mindennek a gazdája, az egyetlen, aki jogosult bármire, no ezt pedig fegyveres erőszakkal távol tartják, agresszív félrevezetést és választási manipulálást végeznek. Ha lenne ügyészségünk, rendőrségünk, akkor az egész bagázst egységesen rabosították volna a helyszínen Nép ellenes szervezkedésért, bűnszervezetben elkövetett kincstár elleni támadásért. Ezt követően az elkövetők pár év érlelése következne cellában a szokásos fogolykínzásokkal és majd utána elkezdjük vizsgálgatni a személyi felelősségeket. maradva a kialakult szokásnál. Tudom, hogy szavaim túlságosan visszafogottak és toleránsak a helyzethez képest, hisz népirtásban bűnrészesek a rezsim csicskái, de nem akarok ölni senkit. Aki ebben vállalt részt, kizárólag annyit mondhat: "Bocsánat! Mivel tartozom?". Nem még, hogy itt hozzászólni merészel! Csak idő kérdése, hogy végre hivatalba helyezze magát a magyarok erőszakszervezete, Népügyészsége, Népbírósága, a valódi jogos hatalom és helyére tegye a megszálló humánsalakot. Erősödik a nyilvánosság, halad a mag ébredése. ARKADAS!

Ezek négyen géppisztolyos gyilkossági kísérletet hajtanak végre nyíltan. Azóta is eltussolás zajlik. Az eltussolók is egyformán bűnösek velük. Ami titkos, az jogtalan. Az álarcos az bűnöző.

A természetes ép közösség ilyen. Az Emberiség is ilyen volt, amíg a humánsalak foglyul nem ejtette az ép Emberiséget. Ma még extrém kivételnek számít olyan ép közösség, mint a farkasoké. Holnap már...

Farkasok. Elől megy a három legöregebb. Szegények ők tudnak a leglassabban menni. Ha elől mennek, akkor a többi sem megy gyorsabban, s így ők, az öregek, soha nem fognak lemaradni. Utánuk megy az öt legerősebb. Így ha támadás éri elölről a falkát, ők azonnal meg tudják védeni a csapatot. A falka középső része védett elölről és hátulról is. Ugyanis hátul is olyan ötös rész baktat, akik a legjobbakból és legerősebbekből állnak. És legutolsóként megy a falkavezér! Ő így mindenkit lát, mindent tud azonnal korrigálni a menetben. Tehát, ilyen is van: a vezér nem legelöl van, hanem leghátul, hogy MINDENKIRŐL tudjon gondoskodni. Mindenkit lát: a legyengülőket, az eltévelyedőket, mindenkit! Érdekes ezen is elgondolkodni...

2017. Karácsonykor:  Boldog téli napfordulót kívánok december 23-án az északi félteke egyenlítőtől távolabbi lakóinak! Az Emberiség harmadát érintő dátumot összekarácsonyozzák, mintha mindenkit érintene a Glóbuszon. A nagy sokkolással elfedni kívánt valóság az már valóban érint mindenkit. Tudd, hogy kinek érdeke ez a vetítés! Az ép-, tiszta kezű Emberiségnek biztos, hogy nem érdeke vallásoskodó dajkameséket hallgatni, rózsaszínű szemüveget hordani. Családi szeretethez nem kell karácsonyi fesztivál. A rabszolgásítást ezzel a cifra lepellel takarja az elkövető. Ezért a globális kóma. Ezért tud hatalomba férkőzni a salak. Ezért imádják a fogyatékkal élőt és ezért ölik az ép talentumot. Minden egy.

Коментарі

33

"Ezüstpénzek, míves gyűrűk és több tucat legyilkolt ember ? főként nők, gyermekek és egy magzat ? maradványaira bukkantak a régészek a majsai határban. A leletek egy Árpád-kori falu épületeiből, egy mélyszántást követően kerültek a felszín közelébe - számolt be a baon.hu. A megégett csontok pedig bizonyítékai a tatárok 775 évvel ezelőtti brutális népírtásának.

A kőkúti határban ennyi régész még egészen biztosan nem dolgozott egyszerre, mint ezen a héten. Bajai, kiskunhalasi, kecskeméti és szegedi szakemberek kutatták két helyen is a határt, ahol egyértelműen a tatárjáráshoz köthető, ritka nyomokra bukkantak. A kutatási területen a fémkereső műszer sűrűn jelezte, hogy jó helyen keresgélnek, miközben a fémtárgyak mellett, nagyon sok emberi maradvány került elő, amik kézzelfogható bizonyítékai az 1241-42-es katasztrófának.

A magyar történelem egyik, de talán legjelentősebb kataklizmája volt a tatárjárás, amit a nemzeti tragédiáink közül mindmáig első helyen tart a kollektív emlékezetünk 775 év távlatából is mondta el a helyszínen Rosta Szabolcs régész, a megyei múzeum igazgatója. Az ásatások vezetője hozzátette: sűrű Árpád-kori településhálózat volt ezen a vidéken, amit az ismert templomhalmok is bizonyítanak. A tatárdúlás után eltelt idők óta azonban szinte érintetlenek voltak ezek a területek. A mongol hadak kíméletlenül kiirtották az ottani népességet, senkinek sem kegyelmeztek. Egyes feltételezések szerint az akkori kétmilliós lakosság fele odaveszett, az alig több mint egy évig tartó hadjárat alatt. Az ország közepe is évtizedekre kihalt, teljesen lakatlan maradt."

24 673 000 000000 forint. Ha pedig ezt elosztjuk tiz millióval-Banditisztán feltételezett lélekszámával-az fejenként 2 467 3000 ft. Adósság/fő! A most született csecsemőtől kezdve az éppen most meghaló aggastyánig.
Ha pedig ez a tizmillió ember MIND CSAK DOLGOZIK, és mindegyik NETTO 200 000 forintot keres havonta, és EZT MIND BEFIZETI ÁLLAMADÓSSÁG TÖRLESZTÉSRE, egy év múlva már CSAK 67 300 forint lesz az adósság/fő! (De közben senki semmit nem pocsékol. Nem eszik, nem iszik, stb. stb. stb.)
Namármost! Országrablóink-a RENDSZERVÁLTÓ BANDITAHAD-tegnap ünnepelte a szocializmus legyőzését, a RENDSZERVÁLTÁST!
Mit is ünnepeltek?
1989-ben az adósságunk volt legfeljebb-mai árfolyamon- EZER MILLIÁRD forint.
Az állami vagyon volt 100 %!
Ma az államadósság TÖBB MINT HUSZONNÉÁGYSZERESE a ’89-esnek!
Ma az állami vagyon a ’89-esnek LEGFELJEBB 5 %-a!
A VESZTESÉG TEHÁT MINIMUM SZÁZSZOROS!
Tényleg volt tegnap oka az ünneplésre a hazaáruló banditaseregnek! DEMOKRATÁINK az elmúlt negyedszázadban TOTÁLISAN FELSZÁMOLTÁK MAGYARORSZÁGOT!

Zsuzsanna Fekete: A pszichopatàk már hosszú ideje nem az elmegyógyintèzetben talàlhatók, hanem a kormànyainkban és a legmagasabb pozíciókat betöltő emberek formàjàban. Az igazi pszichopatàk èpítettèk ki a jelenlegi társadalmi rendszereket. Éppen az egèszsèges embereket helyezik el a pszichiàtra osztàlyaiban és indítanak ellenük minden nap negatív tàmadàsokat, hogy bebizonyítsàk, ők a betegek. Az igazak mindig egyszerűek, tisztàk és józanok, és kèptelenek az őrültekkel összedolgozni, semmilyen pozícióban. A legtöbb tiszta, okos, èrtelmes ember nem dolgozik senkire, vagy csak olyan munkakörben, ahol nem okoz károkat. Ezekre bizonyítèk a mai vilàgunk tudathasadásos helyzete, ahol pszichopata emberek terelik el a becsületes emberek figyelmèt a valósàgos eseményekről, a háttérhatalom őrült tervei elleni védekezései helyett. Orvosok, tudomànyos munkatársak, az egész igazsàgszolgàltatàsi bagàzs, kormànyaink, kèpviselőink a legalacsonyabb szintekig kièpítették a háttérhatalom pusztító rendszerèt. Ha közèjük csöppennènk, ha követhetnènk a szűk kőrü, a beavatottak tàrgyalàsaikat, 100 %, hogy azt gondolnànk, hogy a zárt intézetben vagyunk. Akkor most ki a pszichopata, ha ez a rendszer módszeresen pusztítja a földünket, minden területen zsidókat, magukat helyeztèk az àltaluk létrehozott legmagasabb pozíciókba, amik àltal az értelmes nem zsidók kezèből mindet átvettek, Amerkàtól behàlózva az összes földrèszen zsidó irànyítókat helyeztek. Így nem is kell csodàlkoznunk, hogy a pszichopatasàg, a pedophil és gyilkolàsi hajlamokkal rendelkező embereket talàljuk a legmagasabb pozíciókban. Nem csak hazudnak, hanem gyilkolnak, de onnan ismerjük fel őket, hogy a zdidóknak a médiája őket mutogatja, mint a legtehetsègesebb emberek, a legjobb àllamvezetők. Akiről azt àllitjàk, hogy pszichopata nyilvànosan a mèdiàjukon, az biztos, hogy egèszsèges és tisztàban van a háttérhatalom eszközeivel, működési rendszerèvel. Szerencsère az interneten rengeteg az irodalom, amik lelepleztèk pusztító terveiket. Rengeteg pèldàt tudnànk felsorolni, míg nekünk egyszerű nem zsidóknak màr az is gondot jelent, hogy magunkat és a csalàdjainkat ellássuk, legyen meg a minden napi ellátásunk, èlelmünk és biztonsàgunk, ők kèpesek olyan őrült dolgokat megvitatni, mi az amit sàbeckor nekik megengedve van és mi az ami nem. Ha a világ ezt tudnà és làtnà, hogy mèg az életük minden mozzanatát manipulàljàk és befolyàsoljàk, hogy egyetlen egy tiszta értelmes gondolatuk ne lehessen. Szerencsétlen nèp a legagymosottabb és a legbutâbb nèp, akiket valaha megismertem. Még egy pèlda, ha sàbeckor egy nem zsidó életveszèlyes helyzetbe kerülne, a vallàsuk szerint nem nyújhatnànak vèdő kezet. Sajnos az összes intèzmênyt, vilàgszervezetet ők hoztak lètre, miutàn sikeresen elpusztítottàk a nèpek àltal működtetett tàrsadalmakat. Az a rengeteg ember, akik nem ismerik fel, hogy a vilàgunk fordítva működik, ők azok, akik energiàt adnak ennek a gyilkos szervezetnek.

Érzésem szerint, akik továbbra is ragaszkodnak a hazugság- és téves hiedelem alapú világhoz, azokra rossz idők jönnek. Bár ébrednének erre rá! Van itt hely mindenkinek.
Jobb jövő érkezett el az igazsághoz ragaszkodókra, a magasan fejlett közösségi normák szerint élőkre, szeretetet árasztókra, nyíltszívűekre, természet közeliekre… tehát az épekre.
Nekem úgy tűnik, már csírázik a romokon az ép lelkületűek világa.  Teremtjük.
Mi megállítjuk a vérontást vérontás nélkül.
Mi visszahelyezzük jogaiba az elitet rabszolga sorából.
Mi annyit kérünk, hogy mostantól a feketét nevezzük feketének és a fehéret nevezzük fehérnek!
Miben segíthetek Neked? tomaimre@gmail.com

 

"Az egyetemes hazugság korában igazat mondani forradalmi tett." (George Orwell)
Mondjuk ki az igazságot!
Magyarország - a Magyar Állam - politikai vezetői, kormánya és parlamentje hazaárulással, hűtlen kezeléssel, illetve bűnős közömbösséggel vádolhatóak.
Nem kérünk magyarázatot arra, hogy a parlamentben vannak kivételek a vádolhatósággal kapcsolatban. Mert nincsenek. A bűnrészesség is bűncselekmény és büntetendő. ( Btk. - bűnös közömbösség vétsége )


Anonymous:
Lehet-e, vagy van-e bármi fontosabb az emberi életek védelménél és megmentésénél?
Az állam, az államvezetés feladata az állampolgárok életének megóvása. Ha ezt nem teszik akkor kötelességszegést követnek el.
Ha szándékosan nem teszik akkor bűncselekményt követnek el.

Esküt tettek az alkotmányra:
MAGYARORSZÁG ALAPTÖRVÉNYE - Szabadság és felelősség -
I. cikk
(1) AZ EMBER sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait tiszteletben kell tartani. Védelmük az állam elsőrendű kötelezettsége. (!)

@ÉBRESZTŐ IGAZ MAGYAR TESTVÉREIM ! A kezünkben a bizonyíték amit még a bírók sem tudnak cáfolni, sőt a saját érvényességüket sem tudják igazolni! Akkor miért várjátok az állítólagos bíróságoktól a valamilyen ítéletet? Előbb kérdezzétek meg, hogy tudják e igazolni a saját érvényes joghatóságukat azzal, hogy megcáfolják az alaptörvényük érvénytelenségét! Elgondolkodtatok már azon, hogy miért van Köztársasági elnökünk, ha ebben a MAGYARORSZÁG NEVŰ valamiben hozzák az ítéleteket, és a Magyar Köztársaságot nem tartják érvényesnek? Segítek! Azért kellett létrehozniuk ezt a MAGYARORSZÁG nevű Amerikában bejegyzett céget, megtévesztve a Magyar Embereket, hogy létrehozhassanak egy alaptörvényt! Amit akkor módosítanak amikor akarnak mert az Alkotmányunkba nem tudtak belenyúlni, ezt meg akkor módosítják amikor éppen kedvük tartja. Ha már "megengedtük" nekik, hogy létrehozzák akkor sem fogunk variálni ha módosítgatják! Viszont az a nagy helyzet, hogy nem is hozhatták volna létre sem a Magyar Nép beleegyezése nélkül csak ha puccsot hajtanak végre 2012-01-01.én az alkotmányunkban leírt tiltások ellenére! Ezt mivel az ÖSSZES PÁRT ELISMERTE ÉS TÁMOGATJA A MAI NAPIG IS! Bűnpártolással és Hazaárulással vádolható mindegyik! Ezért el kell felejteni mindegyiket és felelősségre kell vonni őket kivétel nélkül! Ezért kell mindenkinek vagy legalábbis minél több Igaz Magyarnak elküldenie a nyomtatványokat ami az alaptörvény érvénytelenségét igazolja, valamint az UCC Nemzetközi törvények Magyar nyelvű nyomtatványait ami 2012-12-25.-én Nemzetközileg is megszüntette ennek a MAGYARORSZÁG nevű Amerikában bejegyzett vállalat, működési engedélyét, az összes szervezetével és törvényeivel együtt! Ez sem kitaláció, mint ahogyan azt sem tudják megcáfolni mint az alaptörvény érvénytelenségét! Kettő aduászunk is van csak alkalmazni kellene és nem csak siránkozni! A Tv-ből hiába várjátok a megoldást mert azoktól várjátok akik a problémát okozzák! Ezért kellene, hogy jobban tájékozódjatok és informálódjatok az igazság érdekében! Nem nekem kell ezt elhinnetek, hanem járjatok utána és olvassátok el a megadott weboldalakon lévő információkat, és küldjétek el az INGYENES nyomtatványokat! Kérjétek meg hivatalosnak mondott szervezetet, hogy hivatalosan cáfolják meg nektek a dokumentumok tartalmát mert ha nem tudják, akkor számotokra is egyértelművé fog válni, hogy nem én akarlak titeket becsapni, hanem az állítólagos kormányotok vesz hülyére mindenkit! Kérdezzétek meg az ügyvédeteket, hogy tud e már róla, mert mindegyik értesítve lett! Az összefogás elkezdődött, de még te is hiányzol közülünk ha te még nem tetted meg ezt az egyszerű lépést, ami ráadásul INGYENES! Nekem sem kell fizetned, ha személyesen megkeresel, hogy segítsek nyomtatványok helyes kitöltésében! Remélem, hogy sikerült segítenem ezzel az üzenettel és végre felébredtek tudatilag is! www.alkotmanyosmagyarorszag.hu/dokumentumok
www.op.harmoniaban.org/ucc-jogervenyesites
06-20-511-9651 A Fény és a Szeretet irányítsa tetteiteket és ne a FÉL-ELEM !

 

Demokraták Pártja fényképe.
Demokraták PártjaTetszik

 mert az antidemokratikus választási szabályok révén 2 millió agymosott Fideszes túszul ejtett 8 millió embert. 
Ugyanis hiába vannak jelentősen többen azok, akik megbuktatnák a Fideszt-rendszert, amikor a választásokon szétszavaznak a különböző ellenzéki pártok jelöltjei között az egyéni országgyűlési képviselői körzetekben. 
Éppen ezért nyerhet akár 25 %-os eredménnyel is a Fideszes jelölt, miközben a vele szemben induló ellenzéki jelöltekre összesen a voksok 75 %-át adták le a szavazók. Azonban egyik ellenzéki jelölt sem kap 25 %-nál több szavazatot. 
Ezért különösen undorító, hogy az agymosott Fideszesek előszeretettel olvassák az ellenzék fejére a nép támogatásának hiányát. Pedig a választási matematika nem hazudik: az előző választási rendszer mellett a Fidesz már 2014-ben búcsút inthetett volna a kormányzásnak. 
Tehát, hogy még az agymosott Fideszesek is megértsék: ha a Fidesz 2010 után nem írja át a saját érdekében a 2010-ben még hatályos választási törvényt, akkor 2014-ben megbukott volna a választásokon a 2010-ben még hatályos választási szabályok alapján. 
Ezért a Fideszt csak, és kizárólag egy egységes ellenzék képes legyőzni! 
 

Mi is lenne velünk, ha nem spórolnának ennyire!

Pár forint Orbán Viktor "takarékos" kormányzásának köszönhetően:

Orbán kisvasútja 850 000 000 Ft.
Orbán Várba költözése 19 000 000 000 Ft.
Rogán új minisztériuma 24 000 000 000 Ft.
Orbán röszkei kerítése 22 000 000 000 Ft.
Fazekas S. egy brókercégnél bukott 1 400 000 000 Ft.
MET, az értelmetlen offshor gázcég 100 000 000 000 Ft.
Szíjjártó, Magyar Kereskedőház Zrt. 2 400 000 000 Ft.
Ex USA kongresszusi képviselő, C. Mack 1 400 000 000 Ft.
FK Csíkszereda focicsapat 1 200 000 000 Ft.
Századvég 2014-es tanulmányai 1 400 000 000 Ft.
KOGART galéria évi 200.000 m. 600 000 000 Ft.
450-es mobil hálózat Miért is? 13 000 000 000 Ft.
Nyúltenyésztési „szakkönyv” 31 000 000 Ft.
Látványsportok 190 800 000 000 Ft.
Felcsúti focicsapat 9 200 000 000 Ft.*
Nem működő csődvédelem 626 000 000 Ft.
Munkahelyteremtés 0 új állás 300 000 000 Ft.
MTK stadion 1 530 000 000 Ft.
Nyugdíj kassza 3 000 000 000 000 Ft.
MNB műkincsre 4 év alatt törvénytelenül 30 000 000 000 Ft.
Közmédia 2015 100 000 000 000 Ft.
Államkötvények offshor értékesítése 27 000 000 000 Ft.
Matolcsy villavásárlás 1 000 000 000 Ft.
Roma önkormányzat dajka képzés 1 500 000 000 Ft.
Győri Tibor sajtófigyelés 4 400 000 000 Ft.
Zöld Erdély Egyesület 11 200 000 Ft.
MMA Fekete Görgy 6 500 000 000 Ft.
Laslie Mándoki koncert 100 000 000 Ft.
Corvin lánc vendégház 1 000 000 000 Ft.
Erdélyi kulturális programok 1 470 000 000 Ft.
Bánsági magyarság kulturális programok 150 000 000 Ft.
Olimpiai központ 40 000 000 000 Ft.
Zsidó emlékezet 4 700 000 000 Ft.
MKB bank 300 000 000 000 Ft.
Határon túli papok és lelkészek 420 000 000 Ft.
Kormány autóflotta 6 000 000 000 Ft.
Nemzeti infokommunikációs stratégia 1 400 000 000 Ft.
Ózdi filmes élménypark 1 000 000 000 Ft.
Brain Bar koncert Bp-en /143 eladott jegy/ 100 000 000 Ft.
Ócsai lakópark 2 700 000 000 Ft.

Ez összesen 3 919 188 200 000 Ft.
(Felfoghatatlan összeg!!!!!!!!!!!!!!)*(háromezer-kilencszáztizenkilenc milliárd)
Mindenki döntse el, hogy mire lett volna szüksége az országnak,
hazánknak és ebből az irdatlan mennyiségű pénzből mi minden ÉRTÉK születhetett/készülhetett volna!!!!!!????????????? (kórházak, autópályák, útak, vasút, oktatás stb..... jutott volna bőven az orvosok, ápolók, tanítók, mentősök stb. stb. fizetésemelésére!)
És még amiről nem tudunk...........

A kifosztott magyar Nép pénzét százmilliárd szám pocsékolja az illegitim rezsim agyrémekre:

Miért kap a TEK plusz 87 milliárdot, ha magyaroszágon nincs is terrorveszély? Vagy mégis van? Akkor miért épült sok száz milliárdért a déli határzár? 
Kiket fognak ezek terrorizmussal vádolni? Ki ellen készülnek ennyire? 
 

Orbán lapjáról kitiltottak társasága fényképe.

Tiszta beszéd a böszmésített tömegről, akik kifosztóikat emelik hatalomba: http://kaslerarpad.hu/?p=12056

Arra nincsen szeme, hogy valamit lásson a világból, de az X -et oda teszi, ahová manipulátorai mondják. Ezek tettestársak a népellenes bűnökben, tehát 50 év múlva is felelősségre vonhatóak.

Komáromy Gergely neve mindazoknak ismerős lehet, akik aktívan részt szoktak venni a kormányellenes vagy a ligetvédő tüntetéseken. 

A ligetvédő G Ras néven reppeli el a kormány néhány közelmúltbeli ügyét rímekbe szedve, melyet tüntetéseken már előadott, most viszont ‘A lázadás éve’ című dala klipet is kapott!

A videoklip a civilek fontosságáról szóló régi Orbán-interjúval vezeti fel, illetve a végén le a számot. Az ellenzéki tüntetések néhány rigmusát beleszőtte a klipbe.

Mintegy 30 bérnyugdíjasból álló óriási tömeg köszöntötte Orbán Viktort Pécsen. A miniszterelnök határozottan élvezte a csóközönt.

Orbán lapjáról kitiltottak társasága fényképe.

Karafiáth Orsolya író, költő, publicista. 2017. 09. 02. Vélemény Leslie Mandoki, Hajdú Péter és Szőcs Géza bő nyáláról.

Ki várja el a szervilizmust, a behízelgést, az elvtelen hajbókolást? A gyenge ember, a kiskaliberű, a kisstílű. Akinek nincs erős belső visszajelző rendszere, vagy ha van is, azt a félelem, a kicsike önbizalom manipulálja, a mindent átmozgató nyers szorongás. Aki csak akkor tartja magát valakinek, ha a környezete a képét százszorosra nagyítva tükrözi vissza.

Mindig vágyja a dicséretet az ilyen, mindegy, hogy nem igaz, mindegy, hogy túlzó, csak szép legyen, csak legyezgessen, csak tupírozza az egót.

Fújja és pumpálja, még, még, még! Szerencséje van kedves vezetőnknek, mert udvartartása jól kondicionált, megtanulta, mi kell a Főnöknek, és meg is adja neki. És a Főni – már valódi hajbókolás-addiktként – mindennap beveszi a hamis tirádákat, hamm, bekapja reggel-délben-este az ömlengés-kapszulákat, kell is neki.

Persze szomorú dolog belátni, hogy egy ország élén ilyen ember áll. Mert azok, akiknek lételeme, hogy magukat – bármi áron is – aláhúzzák, akik alattvalókat kívánnak, nem partnereket, akik azt hiszik, nekik és haverjaiknak mindent szabad, nem valók vezetőnek. Nem én mondom, pszichológiailag bizonyított tényekről beszélek. Életveszélyes, ha egy sértett személy kerül pozícióba. A sértettség csontig hatol, és aztán e fájó csontok mozgatják az illetőt.

A kiválasztottság tudat bokszol a porszem-tudattal, naponta felzeng a kórus, hogy te vagy a legnagyobb, a legjobb, a legszebb, és közben tudja valahol mélyen, hogy ez baromság, de azért csak nyomja és nyomja tovább, hiszen talpnyalókra van szüksége ahhoz, hogy az öntudata reggelente helyrepattanjon.

A haverjait kibélelését úgy éli meg, hogy kegyet oszt a szolgáinak, miközben elhiszi, hogy ehhez joga van – az ilyennek nincs helye egy ország élén. Aki kizárólag azt hagyja létezni, ami az ő dicsőségét zengi, az olyan, mint a b filmek őrült tudósa. Csak nem lehet nevetni rajta, mert a mi éltünket már szétkísérletezte.

A korrupció sokszor a lelki korrupcióval kezdődik. És nálunk bevett dolog, hogy a jól beszélő kapja a csontot. Évek óta figyelhetjük, ki mennyire hajol meg szeretett vezetőnk előtt, ki mennyire cenzúrázza magát és ki mennyire nyal be neki. Tágra nyílt szemmel bámulom a közmédiumok lefekvését, az önkormányzati rendezvények dörgölőzéseit. Hallgatom a kis óvatosakat, a nehogyhibázzunkat, az inkább nem hívom meg x-et, még szeretnék egy ideig itt dolgozni kollégákat. De nem nekik hull a mennyei manna, kis nyalásokért kicsike cukorka jár csak.

Nagyot kell virítani, és olyat tenni, ami messzire hangzik. Szerencsére erre is van példa bőven, csak az elmúlt napokban három gyönyörű szerelmi vallomás is elhangzott. Mindegyik trubadúr csodálatos.

Kezdjük Leslie Mandokival, aki nagyon kedves ember, olyan hatalmas szívvel, amekkora nincs is földön. Akinek ez eddig nem volt világos, most még inkább meggyőződhetett róla a Magyar Narancs címlapinterjújából. Mandokinak mindenki a barátja Merkeltől Orbánig, a néhai Kertész Imrétől Vajnáig. És milyen szívmelengető lehet, ha ezek a fejek összejönnek. Szívből sajnálom, hogy engem sosem hívtak meg még a lelki társaim közé, a híres Mandoki-féle buliparadicsomba, Tutzingba. Pedig annyira jól ellennék én is egy ilyen mulatságon!

Hajnalig áldozhatnék (csapathatnánk) politikusokkal a művészet oltárán, ahol dehogy esne szó holmi nulla jelentőségű földi dolgokról! És ahol végre én is elbeszélgethetnék szeretett vezetőnkkel Kantról és Schopenhauerról… Illetve én is elmondhatnám neki, mekkora koponyának, mily művelt főnek tartom, európai szintű gondolkodónak, megkockáztatom, a ma élő kevés zsenik egyikének.

Így emlékszik vissza Leslie a vezetővel való első találkozásra: „Orbán Viktorral pedig egy koncertem után ismerkedtem meg, Edmund Stoiber egykori bajor miniszterelnök mutatta be nekem. Figyelj, Leslie – mondta, mivel már több mint húsz éve tegeződünk – Itt egy pokoli okos, nagyon művelt lángelme, ismerd meg, ő a magyar miniszterelnök. És akkor összebarátkoztunk.”

Ki ne hatódna meg könnyekig, ha a ’mindenki barátja’, a ’kulturális hídverő’, a ’Leslie Mindenkampányrakapható Mandoki’ felé nyújtaná mindenhová elérő kezét?

Hogy a pi…ába ne adna az ilyennek közpénzből 1,4 milliárdot?!

Hogy Hajdú Péter is bő nyálat eresztett, ezen nincs mit csodálkozni, ő nyíltan beszél arról, hogy a népszerűségért semmi se drága, és hiába kapta a TV2-es taslit, reméli, szép szavai szépen fialnak majd, hiszen a mi kis demokráciánkban már csak így megy ez.

De nem ez volt, ami igazán megremegtette a szívem, de nem ám.

Lírai sorok születtek a szeretettről, a kedvesről, a bölcsről, méghozzá nem akárkinek, hanem minden idők legnagyobb alvóbajnokának, Szőcs Gézának a tollából. 

Jó hír a Magyar Nép bíróságain dolgozóknak: Nem tekintendő Nép ellenes bűnökben bűnösnek az a bírósági dolgozó, aki hitelt érdemlően, nyilvánosan bizonyítani tudja a Magyar Népi Ellenőrzés előtt a következőket:
1. Mindig eleget tett intézkedési kötelezettségének bűnelkövető bíró-, ügyész- és ügyvéd kollégáival szemben is.
2. Soha nem szolgálta a globális pszichopata hálózat érdekeit.
3. Nyíltan átad minden erőszakszervezeti korrupcióra vonatkozó információt a Magyar Népi Ellenőrzésnek. https://www.youtube.com/playlist?list=PLnKqANoqax--EjsszKVcL4OhUizPLJt1T

Tiszteletem ezért a meglepő nyilatkozatért Tanár úrnak. Senki nem az már, aki tegnap volt. Mindenkit a jelenlegi tettei minősítenek. A nyilvánosság megállíthatatlan és ezt legjobban tudják azok, akik jelenleg talárban, vagy rendőr egyenruhában végeznek minden jogalap nélkül bűnözést, kínoznak ártatlan embereket. Nem látom, hogy elhatárolódnának bűnelkövető kollégáiktól az érintett erőszakszervezetek tagjai. Nem látom, hogy eleget tennének intézkedési kötelezettségüknek kollégáikkal szemben. Nem látok példát arra, hogy lépnének pszichopata bűnöző ellen. Nem látni még, hogy elismernék a valódi népügyészek munkáját. Ezek is csak idő- és a Nép folyamatban lévő ébredésének  kérdései. Legújabban van már kockázata a taláros bűnözésnek, erőszakszervezeti fogolykínzásoknak. Hol is található a legtöbb pszichopata? Akad még valaki, aki ezeket nem tudja?? Továbbra is keresem sértett társaimat a Kátajogker és a Vas megyében hivataljainkban pusztító pszichopata pártoló-, gyermekkínzó bűnszervezet ügyeiben. Email: tomaimre@gmail.com

https://www.youtube.com/watch?v=NU-E3tPa-l4

Tiszteletem a valódi média tevékenységért! Sok tanúsága van munkátoknak: eleget tettetek védelmi kötelezettségeteknek és a tőletek elvárható lépéseket szakszerűen megtettétek. Lelepleztétek a szakmai szintet egy ilyen tudományosnak hazudott beszélgetésen. Bemutattátok, hogy mennyire összeomlik a nyilvánosság előtt egy tudományos fokozatokat használó, de tettei alapján laikus, gyerekes, tapasztalatlan és elvtelen társaság. Ilyen szintű csevely bárhol előfordul a parkban, kocsmában, vonaton... Ott nem népvagyonból finanszírozzák a csevelyt és nem támogatnak vele egy hazug vetítést, amely hazánk népének rabszolgásítását végzi. Gratulálok munkátokhoz! Sokat mondó, hogy erre kényszerül az igazat kibontani akaró magyar honvédő.

 

 

Közzététel: 2017. szept. 18.


FELIRATKOZÁS 1,9 E

Műsorunk szélsőséges amerikai üldözését itt is előre bejelentjük. Ez a megjelenéstől számított 72 órán belül megtörténik. Az amerikai rezsim bűnöző kezeként működtetett YouTube politikai utasításra az összes műsorunkat radikálisan üldözi, annak tartalmától abszolút függetlenül. Emiatt kiterjedt nemzetközi diplomáciai botrányok zajlanak. Ugyanakkor ezt a műsorunkat is korlátozás nélkül láthatja a magyar baloldali és jobboldali videó szervereken, és a világ más videó feltöltőin. Mára közvetlenül az USA kormányának és a YouTube-nak extrém fasiszta üldözéseibe halt bele egy három tagú magyar család. A YouTube sátáni és közvetlenül gyilkos fasizmusáról mostanra majdnem minden nap újságcikkek jelennek meg Magyarországon. Botrány az ELTE-konferencián! Alkotmányos Ellenállók! (32 perc 38.88 másodperc) Operatőr és Interjúk: Molnár F. Árpád (ÉLI) (Világszerte ismert, politikai üldözött tényfeltáró újságíró, a HírAréna Online főszerkesztője, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, az USA részéről a leginkább betiltott magyar közéleti személy) A külső interjúk operatőre: Szendáj Andrea Nyilatkoznak: Máté Tamás (alkotmányos ellenálló) Hajnal János (alkotmányos ellenálló) Bende István (alkotmányos ellenálló) Előadók: Vissy Beatrix Chronowski Nóra Lápossy Attila Fazekas Flóra Konferenciát levezető elnök: Pozsár-Szentmiklósy Zoltán Executive Producers: Molnár F. Árpád (ELI) Domján Tibor Emma Paradigma Music és 3D HÍRHÁTTÉR-Animations: Sid Modwooder Főszerkesztő: Molnár F. Árpád "ÉLI" (politikai üldözött újságíró és dokumentumfilmes, az Alsóörsi Hírhatár korábbi főszerkesztője, a HírAréna jelenlegi főszerkesztője, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Médiája, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, a Fidesz-kormány bírálása miatt számos alkalommal elhurcolt, otthonvédelmi tudósítások és riportok miatt számtalanszor őrizetbe vett, és bíróságon többször elítélt, a HHMM Emberjogvédő Szervezet vezetője, minden magyarok Első és a világ legleleplezőbb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg) Felvétel: 2017. 09. 15.; Egyetem tér 1-3, 1053 Budapest; Magyarország. Készült: 2017. 09. 17. és 18.; Budapest (Bp.), Hungary. Premier: 2017. 09. 18. http://www.hirarena.com/ http://www.echelon8.org/ (Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (1., 2. és 3.!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!") Érintve: Máté Tamás, Alkotmányos Ellenállás, alaptörvény, Alkotmánybíróság, Vissy Beatrix, Chronowski Nóra, Lápossy Attila, Pozsár-Szentmiklósy Zoltán, Hajnal János, Bende István, ELTE-ÁJK, Állam- és Jogtudományi Kar, fidesz, orbán viktor, konferencia, előadás, tüntetés, demonstráció, alkotmány, AB, Eötvös Lóránd Tudományegyetem, alkotmányjog, legitim, biztonsági őr, dékán, docens, néphatalom, molinó, transzparens, alkotmányos válság, önrendelkezési jog, alapjogok, Kúria, Molnár F. Árpád, diktatúra, rendőrség, legális legitim, illegitim, nyugdíj, szociális ellátás, jogviták, törvényalkotó, gyes, gyed, Strasbourg, választási plakátok, de jure, de facto, puccs, jogász hallgató, megszállás, Geri Tibor, érvénytelen alaptörvény, Schiffer András, Vágó Gábor, LMP, Lehet Más A Politika, parlament, országgyűlés, kivonulás, Facebook, cenzúra, törlés, betiltás, letiltás, USA, Amerika, Fazekas Flóra, szólásszabadság, sajtószabadság, Magyarország, magyar, Budapest, Gondolkodó, Domján Tibor, Emma Paradigma, Sid Modwooder, Hírháttér Multimédia, HírAréna Online. Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386. Directed by Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses) http://www.echelon8.org/ http://www.hirarena.com/

Magyarország 10 legbefolyásosabb asszonya - A NŐI NEM SZÉGYENEI

A listába senki nem a saját szellemi képessége alapján került be

Az alábbi lista tanulsága szerint nem a tanulás, a szorgalom, a rátermettség azok a jellemzői amiktől Magyarországon valaki szerepelhet a női “legek” listájában. Sokkal inkább a helyezkedés, a párválasztás a döntő.

A táblázat első helyén – mit ad Isten – Lévai Anikó szerepel.

A NER legbefolyásosabb asszonya kétségkívül a kormányfő felesége. Lévai Anikó a nyilvánosság előtt szende családanya, aki elmondása szerint nem próbál hatást gyakorolni Orbán Viktor politikájára és aki férje szerint nem értheti meg a férfilélek mélységeit.

Az Orbán-család, így Lévai Anikó vagyonosodásával kapcsolatban egy évtizeddel ezelőtt egy parlamenti bizottság is vizsgálódott. A kormányfő nejének esetében a 90-es évek végén, a 2000-es évek elején (éppen az első Orbán-kormány idején) történt földszerzések voltak az érdekesek.

Lévai ugyanis ekkor lett földtulajdonos Felcsút környékén. Ráadásul a telkek hamarosan jelentősen megnőttek egy beruházás miatt. Ezt a szisztémát követték a kormányfő feleségének Tokaj-hegyaljai földvásárlásai is. A telkeket Lévai Anikó haszonbérbe adta a Szárhegy Dűlő – Sárazsadány – Tokajhegyalja Kft.-nek., amely állami támogatással szőlőtelepítést hajtott végre.

Őt a család másik hölgytagja követi, Orbán Ráhel.

A kormányfő legnagyobb lánya fiatal kora ellenére listánk második helyére került. Hiszen a 28 éves Orbán Ráhel máris megkerülhetetlennek számít a turizmus területén: tanulmányai elvégzése után közvetlenül, már 2012-ben a Sziget Fesztiválon volt gyakornok. 2014-ben már szaktanácsot adhatott a gazdasági minisztériumban, továbbá taníthatott a Corvinus Egyetemen. Sőt, férjével, Tiborcz Istvánnal Bahreinben – ahogy ott hírt adtak róla – „miniszterelnökként” tárgyalt a magyar államot érintően olaj- és gázügyekben.

A harmadik: Schmidt Mária a milliárdos özvegy

Történész, múzeumigazgató, üzletasszony, médiatulajdonos és kormánybiztos a NER egyik legsokoldalúbb alakítója örökösödés útján lett nagyon vagyonos. Kétségkívül bizalmi ember, a legbelsőbb körök tagja az, akire a kormányfő rábízta a Terror Házát, az 1956-os emlékévet és a Figyelőt is.

Schmidt Máriáé nagy részben a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Nyrt. is, és megkapta a Hűség a Hazához Érdemrend Nagykeresztjét is.

A negyedik hely Handó Tünde, az Országos Bírói Hivatal elnöke

Igazi power couple női tagja listánk következő helyezettje: míg férje, Szájer József az új alaptörvényt írta iPadjén, addig Handó Tünde az igazságszolgáltatás NER-kompatibilissá formálásán dolgozott.

Az Országos Bírói Hivatal elnökének mandátuma ráadásul kilenc évre szól, amit 2021 után is megtarthat, ha nem akad olyan jelölt, akit a parlament kétharmada támogat. Ő az egyik olyan NER-asszony, akit gyakran ér kritika amiatt, hogy vajon saját jogán került-e posztjára, vagy férje „ajánlólevele” nélkül nem juthatott volna ilyen magasra.

Ötödik lett Kaminski Fanny, Orbán Viktor sajtósa

A sajtóban megjelent fotók alapján Kaminsky is szívesen bulizik a NER celebjeivel, az ő neve mégis ritkábban kerül be a bulvársajtóba. Ez biztosan nem véletlen, hiszen fontos, bizalmi állása van, ami feltehetően több diszkréciót követel: ő Orbán Viktor sajtósa és Facebook-oldalának kezelője.

Emellett vezető celebek barátnője és nem mellékesen Habony Árpád volt felesége. A sajtó is gyakran hangsúlyozza Kaminski fontosságát: három évvel ezelőtt az jelent meg, hogy a „kormányzati források szerint neki köszönhető, hogy Orbán Viktor és Rogán Antal, illetve más fideszes vezetők sokat szerepelnek a bulvármédiában, különösen a Blikkben.”

Hatodik helyre szorult Hegedűs Zsuzsa, Orbán Viktor miniszterelnök egyik főtanácsadója

A kormány szegénységpolitikájának alakítója Hegedűs Zsuzsa szociológus, jelenleg hivatalosan a Miniszterelnöki Kabinetirodán dolgozik, ám az onnan származó tájékoztatás szerint idejének nagy részét terepen, az ország leszakadó térségeiben tölti.

Manapság kevesebbet szerepel a médiában, ám néhány hónapja az érte aggódók megnyugodhattak: még mindig miniszterelnöki főtanácsadói pozícióban van, és nem kellette megválnia egymillió forintos fizetésétől, szolgálati autójától és sofőrjétől sem.

Hetediknek futott be Kökény-Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója

Kökény-Szalai meghálálta a hírigazgatói pozíciót, hiszen a csatorna elhallgatta Rogán Antal helikopteres botrányát. Nemrég pedig a kormány „sorosozásához” kapcsolódva a Tényekben arról számoltak be, hogy a milliárdos üzletember az anyját is megölte volna.

A TV2-nek 5 millió forintjába fájt a hajléktalangyalázás, illetve 1,7 millió forintjába kerül két Gergely Zsófia összekeverése. Ezeken kívül a TV2-t 5,7 millió forintra büntették – első fokon – a Spéder Zoltánról szóló lejárató riportokért.

Egyébként Kökény-Szalai is a már fent ismertetett, illusztris női NER-celebcsapathoz tartozik, és valószínűleg ennek is köszönhette, hogy 2016-ban ilyen magas beosztást kaphatott Andy Vajna tévéjénél. Kökény-Szalai nevéhez fűződik a csapnivalóan pocsék Zuschlag-könyv és a Stohl András börtönviszontagságairól szóló napló is.

Nyolcadik lett Rogán Gaál Cecília, a Rogán-feleség

Üzletasszonyként igyekszik magát eladni Rogán Antal propagandaminiszter felesége, ennek ellenére sokkal könnyebb megtudni, Rogán-Gaál Cecília épp milyen márkájú ruhát és kiegészítőt vett, mint azt, hogy Nakama & Partners Kft. nevű cége mivel foglalkozik.

Az üzleti és politikai ügyekkel foglalkozó médiának annyit sikerült kiderítenie, hogy a szintén NER-közeli Sarka Katával közös titokzatos cégük felette jól jövedelmezhet, hiszen ennek egyik sikere volt az is, amikor tavaly a Rogán család helikopteres útját Szabó Zsófi műsorvezető-színésznő nyírségi esküvőjére állítólag Rogán Cecília barterezte le.

Utolsó előtti Vajna Tímea, akinek a produktuma, hogy Vajnáné

Vajna Tímea is azon NER-asszonyok közé tartozik, akik magas rangú politikai szereplők feleségeként kerültek be a köztudatba, ám ma már üzletasszonyként törekednek az önállóságra, és mindenközben büszkén vállalják fényűző életüket mind az Instagramon, mind a Facebookon. Vajna még akkor is így tesz, ha ezzel a gúnyolódások céltáblájává válik is és már paródiája is akad a pomázi Vajna Tímea személyében.

Utolsó, de nem utolsó sorban: Sarka Kata

Sarka Kata hosszú utat járt be az elmúlt tíz évben, mióta feltűnt egy szépségversenyen, ahol második helyezést ért el. Útja azonban majdhogynem nyílegyenes volt odáig, hogy ma már egy NER-közeli vállalkozó kedvese és Rogán-Gaál Cecília üzlettársa.

Hajdú Péter válófélben lévő felesége is sokoldalú személyiségként tündököl a sajtóban: Rogán Cecília üzlettársa a Nakama & Partners Kft.-ben, de bemutatkozott műsorvezetőként is a TV2-csoport televízió-csatornáján, a FEM3-on is. Megszervezte a Magyarország szépe versenyt, illetve Rogánnéval együtt vágtak bele a zenei menedzselés rejtelmeibe is.

Orbán lapjáról kitiltottak társasága fényképe.   
 
 
 

A bűnőrség megélhetési terrorizmus bemutatóját élőben közvetítettétek. Az erőszakszervezet helyszíni törvénygyártása, bűncselekményre felszólítása, bűnpártolása van dokumentálva. A nyilvánosság megdöbbentően hatott: nem látni a szokásos fogolykínzásokat, bár itt is volt belőle kicsi. Illegitim hatalombitorlók illegitim bérgyilkosairól számtalan dokumentum keletkezett: bűnelkövetéseikről, bénázásukról, teljes alkalmatlanságukról. Sem rend, sem őrség semmilyen kapcsolatba nem hozható ezekkel az egyenruhásokkal. Pénzért hajtanak végre bűntettet a magyar Nép vagyonának terhére. Senki ne jöjjön azzal, hogy dolgukat végzik: A magyar Nép pénzéből, a megbízásukkal ellentétes tevékenységet bűnpártolást folytatnak szervezetben és folytatólagosan elkövetve. Nem évül el.  20171002

 

Ez szintugrás. Kivillantod a jéghegy csúcsát: az iparszerűen üzemeltetett, háttérhatalmi szervezett bántalmazás stratégiáit. Néhány tízezrelékünk az, akik évtizedek óta ismerik ezeket és tesznek ellene nyilvánosan, a nevüket adva. A folyamatos vetítés mögül csak egy pillanatra villan ki a valóság, de attól még az az igazi tényállás, nem a szüntelen hazugság. A nyilvánosság vonatát már nem lehet megállítani a legutóbbi néhány évben. Az ébredtségi szint és ezrelékes arány erősödni fog és az ép Emberiség vissza fogja helyezni önmagát természetes jogaiba: igazba, szeretetbe, nyilvánosságba, ép közösségekbe. TE valódi miniszter vagy. A népvagyonból ügyészségre fordított pénz vissza jár gazdájának a magyar népnek, mert együttvéve sem tettek annyit meg feladataikból, mint Kroko tanár úr fizetség nélkül. Itt és most a talárt ellenkezőjére használják, mint amire a tulajdonos  szánta: bűn üldözés helyett bűn menedzselésre. Töredékére zuhanna vissza honunkban a bűnözés, ha erőszakszervezeteink hivataljainak megszállói hatástalanítva lennének. Az az ezreléknyi kivétel meg sürgősen szálljon ki és tárjon fel mindent!!!

Nézem őket az Oktogonnál, ázok én is, ők is, figyelem az arcukat, lehetnék én is, de nem vagyok. Számomra akkor, ott, mélyen elkeserítő érzés, hogy honnan, és mennyien (ekkor még nem láttam az Andrássyn parkoló buszokat), csak lesem a tömeget. Javarészt nyugdíjas korosztály, méregetnek ők is engem, hiszen miért állok ott, miért nem sietek az Úr színe elé, valahogy megérzik, hogy én nem ünnepelni jöttem.

Aztán mi is elindulunk, páran, vagyunk talán tízen, sodródunk a kordonok felé, kezekben tábla, nyakban síp, számon kérni jöttünk Viktort, bár erre nincs sok esély.

Nem is jutunk be, megállunk a kordonnál, táblák felemelkednek a magasba, szemben velünk a Walton Security sorfala, nagydarab, erőteljes férfiak sorfala, egymásnak feszülünk, vagyis ők nekünk, tépik a ruhát, szakadnak a táblák, nincs jogunk itt lenni, hiszen ez egy állami rendezvény, Orbán Viktor leszopásának ünnepe!

Próbálok fotózni, próbálok talpon maradni, látom ahogy a fekete kesztyűs kezek megragadják Antal Nikolettát, durván lökik, tépik az ötvenkilós lányt, Bangó Attila próbál segíteni, de már őt is tolják, tépik kifelé az Oktogon irányába. Akikkel együtt vagyok, nem szteroidon élő privát verőemberek, hanem az elmúlt 7 évbe belefáradt maroknyi demokrata, akik ellenállása szívből jön, onnét az erő, a demokráciába vetett hit, de ez most kevés, egyedül vagyunk a Fidesz táborral szemben.

Megdöbbentő, ahogy a rendőrség végignézi közönyösen, hogy egy állami rendezvényen, közterületen, magyar állampolgárokat bántalmaznak egy privát biztonsági cég emberei. Hiába megyek oda a főrendőrhöz, hiába kérem a segítségét, nem tesznek semmit, csak állnak, néznek, cinkos az összekacsintás a hatalom szolgái között!

Kint állunk az Oktogon közepén maroknyian, a forgalom áll, Orbán beszél, mi tiltakozunk és jönnek a habzó szájú zsidózók, kommunistázók, sorosozósok, ütnének, köpnének, de mivel nem sokan válnak ki a nyájból, így leginkább csak a szájkarate működik, egymás szidalmazása. Fotózok, közben megáll mellettem két Fidesz-fan férfi, kezükben sör (ilyenkor nem számít a közterület), arcukon lenéző vigyor, gúnyolódnak, szexista megjegyzések röpködnek Nikolettára – “Meg kellene baszni, akkor nem ugrálna! Biztos fasz hiánya van!” –, rájuk szólok, röhögnek, tehetik!

Vége az Orbán beszédnek, széled a nyáj, most már tömegben rajzanak a maroknyi demokrata körül, ütnek, köpnek, rendőrök sehol Jurák Kata a Prosti Srácok sztárja szinte önkívületben szaladgál, végre lesz story, itt vannak a fizetett Soros-ügynökök.

A rendőrség végre közbelép, az Orbán hívek ennek nem örülnek, ők lincselnének, ahogy tették ezt mindig évszázadok óta. Ők a lábunknál fogva húznának fel az Oktogon fáira, máglyát gyújtanának alattunk, tort ül újra a gyűlölet

2017.okt. 23

Nézem őket az Oktogonnál, ázok én is, ők is, figyelem az arcukat, lehetnék én is, de nem vagyok. Számomra akkor, ott, mélyen elkeserítő érzés, hogy honnan, és mennyien (ekkor még nem láttam az Andrássyn parkoló buszokat), csak lesem ...
HUPPA.HU
 
 

Az állítólagos államadósságról. Amennyiben egyáltalán létezett hitelezés, abból csak a bennfentesek részesültek. A magyar nép nem vett fel hitelt, nem adott el semmit, egyedüli tiszta tulajdonos!

 

Ibolya Proksch

1 órája · 

 

A központi költségvetés adóssága:

1988: 986 milliárd HUF Kádár János
1990: 1286 milliárd HUF Németh Miklós
1994: 13751 milliárd HUF Könyvtáros Józsi
1998: 6165 milliárd HUF Horn Gyula
2002: 9224 milliárd HUF Döbrögi
2006: 14056 milliárd HUF Medgyessy – El Qro
2010: 21749 milliárd HUF El Qro – Libás
2012: 20621 milliárd HUF Döbrögi
2013: 22474 milliárd HUF Döbrögi
2014: 24586 milliárd HUF Döbrögi
2015: 25075 milliárd HUF Döbrögi
…és így tovább!

A Magyar Népköztársaság adóssága a külföld felé 1989-ben 20 milliárd $ volt. Pluszban akkor még volt az MNB-trezorjaiban 63 tonna arany, mint tartalék. “Akkor” még volt saját gazdaságunk, piacunk, meg egyáltalán: VOLT ORSZÁGUNK!

Az ország adóssága a külföld felé:

2015. 127,6 milliárd $
2016. 131,2 milliárd $

Döbrögisztán adóssága a külföld felé 2017 végére vélhetőleg eléri a ’89-es adósság HÉTSZERESÉT!

Aranytartalékunk, saját gazdaságunk – egyáltalán ORSZÁGUNK! – már nincs! Gyarmat vagyunk! Döbrögisztán vajdaság lettünk. Fogyó magyarsággal, szépen szaporodó moretenyészettel, egyre gyarapodó létszámú közel-keleti betelepülővel.

Az utolsó, teljes egészében a Maszop vezette qrmány által irányított év végére, 2009 decemberében 18 964 milliárd forint lett a teljes adósságállomány.

Idézet: “A 2011-es évben a központi költségvetés 3000 milliárddal gazdagodott, a magánnyugdíjpénztárak teljes vagyonának lenyúlásával. A tavalyi évet megint növekedéssel, 22 ezer milliárdos mínusszal zártuk. Vagyis: 3000 milliárdnyi megtakarítás elégetése után az egyenleg a qrmányváltáskori szinthez képest 3000 milliárdos adósságnövekmény.” Ha ehhez a két számhoz még hozzáadjuk a 2500 milliárdnyi megszorítást, amelyet a horda léptetett életbe, összesen – a ciklus teljes egészét nézve 2,5 százalékos GDP-emelkedés mellett – 8500 milliárd forinttal lettek a magyar állampolgárok soványabbak. Ebből kétszer lehetne felépíteni a paksi bővítést, külső segítség nélkül. Ehhez képest a vajda még 3000 milliárd forintnyi hitelt vett fel Moszkvától az atomerőmű bővítésére. Vagyis a végső összeg: 11500 milliárd forint.

“Az OECD nemzetközi gazdasági szervezet Facebook-oldalán közzétett grafikon szerint Magyarország egy főre eső, dollárban és vásárlóerő-paritáson számolt államadóssága messze a legnagyobb a visegrádi négyek (Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország) közt:”

Azért hihetetlen mert nem igaz!

“2008-ban a magyar GDP 157 milliárd dollár volt, 2016-ban csak 139 milliárd” (forrás: Csaba László) A gondolkodás nem ártalmas, de sajnos nem is ragályos!

Milyen hitelről van szó? Az államadósság 2010-ben 20.420 milliárd Ft, 2016-ban 25.393 milliárd Ft-ra “csökkent”! Ehhez a közel 5.000.000.000.000 Ft adósságnövekedéshez, még hozzá kell adni a 3.000.000.000.000 Ft ellopott nyugdíjvagyont.

Eszeveszett mértékben nő a “magyar” gazdaság? A magyar államadósság az tényleg eszeveszett mértékben nő, de a gazdaság az uniós júdáspénzek nélkül stagnál!
Persze, ha hiszünk a mesékben, az nagyon kényelmes…

Jah! Hogy ez is csalással? Kimonodatott, hogy trükközött a horda az Eximbank adósságával.

A vita még tavaly indult el a horda és az Eurostat között arról, hogy a pénzszivattyúnak használt Eximbank adósságát bele kell-e számolni a magyar államadósságba. Az Eurostat szerint az állami tulajdonú bank adósságát is hozzá kell számolni a magyar államadósság-rátához, ami ezzel vagy 2 százalékot ugrana.

Most a statisztikai elszámolási viták rendezésére szolgáló uniós testület, a CMFB az EU statisztikai hivatalának adott igazat az Eximbank ügyében. A Portfolio.hu bemutatta a testület legújabb véleményét, amely szerint az Eximbank foglyul ejtett pénzügyi vállalkozás, és mint ilyen az államháztartáson belülre kell sorolni.

Kimondták, hogy szabálytalanul trükközött a döbrögista horda az Eximbank adósságával.

 Politikust, pártot és vallást nem szabad közel engedni a népvagyonhoz. Vezetés a tetteik alapján valódi miniszterek jogosultsága. Mi valódi miniszterek fizetség nélkül szolgáljuk nemzetünket és hazánkat, az ép Emberiséget. Felhatalmazásunkat tetteink adják és nem feketén vásároltuk szavazóktól. Ne a vetítő hazugokra figyelj, hanem az önzetlen, valódi közösségiekre!!

 

<p>Impressive web site, Its a good post..keep posting and update the information. I really found a lot of interesting information here, very thankful and hopeful that you will write many more posts like this&nbsp;</p>

Itt most semmilyen jel nem utal arra, hogy Magyarhon ország lenne. Gazdátlan szabad vadászmező, kinek gazdáját foglyul ejtették, ellehetetlenítették, megölték... Hivataljaink megszállóinak stratégiája a családpusztítás is, mint minden pusztítás. Semmi nem az, aminek láttatja magát. Család segítő pedofil és pszichopata bűntetteket pártol. Ebben kap háttér támogatást gyámhivataltól, szakértőtől, rendőrtől, ügyésztől, bírótól. Ezek persze mind idézőjelben, mert csak annak hiszik magukat, miközben semmilyen jogosultsággal nem rendelkeznek, mert jogtalanság nem szül jogot. Manipulálatlan választás itt legalább negyed évszázada nem volt. Ez az általános Magyarhonban. Lenne itt kivétel a hivataljainkban, ha tudná igazolni az elkövető, hogy eleget tett intézkedési kötelezettségének bűnöző kollégáival szemben.

 

Vezetésre alkalmas ép lelkeket helyeznék a kulcs poziciókba, akik garantálnák a helyes értékrendet, az ép Emberiséget visszahelyeznék jogaiba, megszüntetnék a rabszolgaságot. Meg tudnám teremteni a pokolból a kánaánt. Elárasztanám igazzal és szeretettel a glóbuszt. Utána lefeküdnék aludni. Ennyi férne 24 órába.

Böbe Babik: A hideg is kirázott, ahogy elhangzott ez a fájdalmas szavalat.

Nem kell jönnötök, mégis itthon lesztek! Elcsatolt területek soha el nem vesznek! Míg egy Magyar is marad e csonka hazában. Küzdeni fog ezért, bármi is az ára! Székelyföld küzdelme nem volt hiába! Kilencven év ostromát kőkeményen állta! Ne aggódj testvérem, lassan üt az óra. Kinek szíve Magyar, hallgat majd a szóra! Aki Magyar ember, megragadja íját! Nem tűrjük tovább Kárpátoknak kínját! Kötél lesz a nyakán sok hamis vezérnek. Tudja meg a világ, a Magyar fölébredt! Magyar földön végre Magyar ülhet trónra! Kinek szíve hallgat az ősi Magyar szóra! Kinek keze nem rest megfogni a kaszát, s visszafoglalni az ősi Magyar hazát!

Versmondó:Takács Gabriella:

Magyar Ébredés

A filmet nem engedik vetíteni a "magyar moziláncban", mert erősen magyarérzelmű és pozitív, de minden lehetséges alternatív vetítőterem tele van emberekkel, mert a filmből sugárzó pozitív képekre annyira ki van éhezve a magyarság, mint esőre a sivatag.

Gondolataim a "A Lovasíjász"-ról.

Hosszas keresgélés után sem találtam olyan tulajdonságot magamban, amit ne fedeztem volna föl másokban is, sőt számtalan esetben magasabb szinten, mint bennem. Sem szakmai tudásomban, sem elhivatottságomban nincs semmi, ami mások fölé emelhetne. Akkor miért tapsol minden néző állva egy zsúfolásig megtelt moziban a premieren?
Kaszás Géza filmjében sincsenek olyan elemek, melyeket más mozifilmek fölé lehetne helyezni. Megfelelő szakmai és technikai háttérrel három évig forgattak, majd Géza egy sajátos szemszögből összerakta a film jeleneteit. Akkor miért tapsol minden néző állva egy zsúfolásig megtelt moziban a premieren?
Ha a robbanás nagyságát nem a témában rejlő túlnyomás hozza létre, akkor annak hatását a közönségben lévő vákuumban kell keresni. Meggyőződésem, hogy esetünkben nem a terített asztal fényűző eleganciája és az ételek rafinált ízvilága éri el a hatást, hanem az asztalhoz ülők éhsége. Az összecsapódó tenyerek által keltett légmozgás a változás utáni vágy előszelét hordozza.
-Kassai Lajos-

"Ma már semmi szükség sincsen se villanyórára, se gázórára!
Miért?
Mert ezek a mérőórák eredetileg azt a célt szolgálták, hogy a Fogyasztó és a
Szolgáltató egymás közötti korrekten elszámoljon és a Fogyasztó annyi díjat
fizessen, amennyi villanyt, vagy gázt a mérőóra szerint elhasznált.
Ennek ma már semmi jelentősége nincsen, mert bármit mutat a mérőóra a
Szolgáltató olyan összegű számlát állít ki, amilyet akar.
Miért ? Mert nincsen ember, aki ellenőrizni tudná, hogy a számlán szereplő
összeg megfelel-e a tényleges fogyasztással. Miért ? Mert a számlán szereplő
fizetendő díj és a mérőóra által mutatott elhasznált mennyiség és annak egy
egységnyi díja köszönő viszonyban sincs egymással.
Egy normális országban, tisztességes államrezonban, egyértelműen meg van
határozva, hogy egy kilowatt áram, vagy egy m3 gáz mennyibe kerül és a
mérőóra által mutatott mennyiséget be lehet szorozni ezzel az egységárral és
máris megvan az eredmény, hogy mennyit kell fizetni.
Nálunk nem így van, mert ez nem normális ország és nem működik tisztességes
államrezon.
Vegyünk akkor egy villanyszámlát.
Nézzük meg miből áll össze a számla végösszegét jelentő, fizetendő 6.758.-Ft díj:
24h áramdíj tömb I. 2009.02.12.-2009.03.22. 110 kWh 20,38 Ft/kWh 2.242.-Ft
24h áramdíj tömb II. 2009.02.12.-2009.03.22. 45 kWh 21,68 Ft/kWh 976.-Ft
Összesen: 3.218.-Ft.
Idáig rendben is lennénk, hiszen a fentiek szerint a 40 napos időszakra 155
kWh fogyasztás után 20,38 és 21,68 Ft-os egységáron (az már rejtély, hogy
miért a két különböző egységár, de még belefér) 3.218.-Ft áramdíj fizetendő.
De ezzel nincsen vége, mert a számla folytatódik, úgy, mint
Szénipari szerkezetátalakítási támogatás 31.-
Kedvezményes árú villamosenergiai támogatás 19.-
Összesen: 50.-
Átviteli-rendszerirányítási díj 89.-
Rendszerszintű szolgáltatás díj 66.-
Elosztói forgalmi díj 1.341.-
Elosztói veszteség díj 648.-
Menetrend kiegyensúlyozási díj 78.-
Összesen: 2.222.-
Még nincs vége, de egy villanyszámlában ez a “Menetrend kiegyensúlyozási
díj”, figyelemreméltó kreativitásra vall, ezért érdemes egy kicsit megpihenni.
Továbbá:
Elosztói alapdíj 150.-
Összesen: 2.372.-
Na már most, ha az áramdíjhoz (3.218.-) hozzáadjuk ezt a többit (2.372.-)
akkor 5.590.-Ft jön ki, amihez még a 20 % ÁFA jön hozzá + 50.-Ft AHK (ez is
rejtély, hogy micsoda) és máris megkapjuk a villanyszámla 6.758.-Ft végösszegét.
Ha valaki meg tudja mondani, hogy az áramdíjon túl megjelölt őrületek, amik
összesen 2.372.-Ft-ot tesznek ki, miért kerülnek Lajos bácsi és Ilonka néni
villanyszámlájába felszámításra, az akkor azt is mondja meg, hogy ezek az
ilyen-olyan díjak miért éppen annyi összegűek és miért nem alacsonyabbak,
vagy magasabbak. Valamint mikor, ki állapította meg pl. a “menetrend
kiegyensúlyozási díj” 0,5000 HUF/kWh egységárát és ennek mi a fene köze van
az én villanyszámlámhoz.
Ha mégegyszer megnézzük a számlát, akkor láthatjuk, hogy a tényleges áram
fogyasztás után 3.218.-Ft-ot kellene fizetni, de ezt feltornázták a TELJESEN
ELLENŐRIZHETETLEN plusz költségekkel
6.758.-Ft-ra.
A gázszámlával hasonló a helyzet, de ott az átejtés talán még bonyolultabb.
Persze a számla itt sem az elfogyasztott gázmennyiség és az egységár
szorzata, hanem korrekciós tényezőt, fűtőértéket (MJ/m3), elszámolt
hőmennyiséget is számítanak és a számla összege az egységár és az elszámolt
hőmennyiség szorzata, amiben a fűtőérték (MJ/m3) és az elszámolt hőmennyiség
(MJ) adja a két ismeretlenes egyenletet és őrzi meg a számla összegének titkát.
Miért van ez így? Hol van ilyenkor a fogyasztóvédelem? Mikor lesz már ennek vége?