War-Factory

Love Mandala

Nyugat-Európa degenerált terroristái Afrikában végeztek népirtást. Most az épek is fizetnek ezekért az el nem évülő bűnökért:

Atomrobbantási világtérkép:

A tizennégy és fél perces videón minden egyes 1945 és 1998 közötti ismert robbantás megjelenik, vagyis összesen 2053. Az animáción az idő múlását egy metronóm jelzi, és minden másodperc egy hónapot jelöl. A „cselekmény” viszonylag lassan indul be, és a Manhattan projekt egyetlen kísérleti bombájával kezdődik, amit Hiroshima és Nagaszaki két bombája követ. A világtérképen különböző színű és hangú villanások jelzik a különböző nemzetek által elkövetett kísérleteket, így a videót simán le lehetne adni egy masszív elektro bulin, a közepe pedig megállná a helyét egy modern szimfóniaként is. Az alkotás megmutatja, hogy hány nukleáris töltetet robbantottak fel ténylegesen a Földön, bár az emberek tudatába csak a két rengeteg áldozatot követelő japán robbantás égett bele. Azóta, hiába költöttek rá dollármilliárdokat, és hiába robbantottak fel másik 2000 bombát, szerencsére nem vetettek be atomfegyvert háborúban. Hashimoto 1959-ben született Japánban. 17 évig a pénzügyi szférában dolgozott, majd Tokióban művészetet, politikatudományt és menedzsmentet tanult. Ezután a Hakonéban lévő Lalique múzeum kurátora lett. Ezt a művét 2003-ban kezdte el, hogy megmutathassa „az atombombák félelmetességét és hiábavalóságát”. Az alkotó szerint az atomfegyverkezés továbbra is a világ különösen súlyos és aktuális problémája. A mű nem teljes, mivel a videó csak 1998-ig mutatja a robbantásokat, Észak-Korea 2006-os és 2009-es bombája hiányzik róla.

 

 

 

 
 

Világunkban egy terrorista van. Ő irtotta ki  az eredeti amerikaiakat is.  Először egy kontinens magasan fejlett civilizációját mészárolta le, utána a globális pusztításba kezdett rafináltabb és tapasztaltabb bűntársaival:

 

"A II. világháború óta, az USA és a szövetségesei együttesen kb. 20-30 millió embert öltek meg, vagy a beavatkozások következtében ennyien haltak meg a Föld különböző országaiban.

Az életét mentve 60 millió ember menekült el a lakóhelyéről.

 

A cáfolhatatlan tények: 

Afganisztán: 1-1,8 millió halott

Angola: 300.000-750.000 halott
Argentína: Lásd Dél-Amerika: Condor akció

Banglades: Lásd Pakisztán

Bolívia: 400 halott
Lásd még Dél-Amerika: Condor akció

Brazília: Lásd Dél-Amerika: Condor akció

Kambodzsa: 2,5 millió halott

Csád: 40.000 halott és 200.000 megkínzott ember

Chile: 3.000 halott
Lásd még Dél-Amerika: Condor akció

Kína: a becslések szerint, 900.000 kínai halt meg a koreai háború idején

Kolumbia: 67.000 halott

Kuba: 2-4.000 halott

Kongói Demokratikus Köztársaság (Zaire): 10 millió halott

Dominikai Köztársaság: 3.000 halott

Kelet-Timor: 200.000-700.000 halott

El Salvador: 75.000 halott

Grenada: 277 halott

Guatemala: 200.000 halott

Haiti: 30.000-100.000 halott

Honduras: 400 halott

Magyarország: 3.000 halott

Indonézia: 500.000-3 millió halott

Irán: 262.000 halott

Irak: 600.000 halott

Izraeli-Palesztin háború: 100.000-200.000 halott

Észak- és Dél-Korea: 1,8-4,5 millió halott

Laosz: 200.000 halott

Nepál: 8-12.000 halott

Nicaragua: 25.000 halott

Pakisztán: 1,5-3 millió halott, 10 millió menekült

Panama: 500-4.000 halott

Paraguay: Lásd Dél-Amerika: Condor akció

Fülöp-szigetek: 100.000 halott

Dél-Amerika: Condor akció: 13.000 halott

Szudán: 2 millió halott

Uruguay: Lásd Dél-Amerika: Condor akció

Vietnam: 7,8 millió halott (Kambodzsa és Laosz)

Jugoszlávia: 107.000 halott

Líbia: ? halott

Szíria: ? halott

Ukrajna: ? halott

Bővebben: Study: US regime has killed 20-30 million people since WW2 "

 

 


Rafináltan álcázták a bombagyártást
A terroristák láthatóan semmit nem bíztak a véletlenre és rendkívül jól megszervezték a merényletet, annak ellenére, hogy húsvétról előrehozták az időpontot.
A bombát acetonból és lefolyótisztító szerekből keverték ki. Ilyen mennyiségű vegyszerekkel való munka értelemszerűen szaghatásokkal is jár, ezért egy éppen renoválás alatt álló házban béreltek egy lakást.
Így ha valakinek feltűnne, hogy vegyszeres kannákkal jönnek be az épületbe azt hihette volna, hogy festők és csak a munkájukat végzik.
A frissen mázolt lépcsőház pedig elfedte a bombákhoz használt kemikáliák szagát. Egyszerű, de ördögi terv, amely sajnos be is vált. A belga szakértők szerint jól kiképezhették őket robbanóanyagok előállításából, mivel a folyamat elég bonyolult, főleg labor nélkül. A belga titkosszolgálat úgy véli, hogy az ilyen pokolgépek előállítása tipikusan az Iszlám Államra vall.
Magát a bombákat több hétbe került legyártani, ám a robbanóanyag instabil és pár nap alatt lebomlik, használhatatlanná válik. Lehet, hogy ezért is nem tartották be a húsvéti robbantás tervét, hanem napokkal előtte csaptak le. Ám mint kiderült, igazam volt, és az is közrejátszott, hogy féltek Saleh Abdeslam árulásától és nem akartak rendőrkézre kerülni.
Viszont most már én is pálcát török a belga hatóságok felett, mivel kiderült, hogy az összes terrorista már rég óta a hatóságok látószögében volt, tudták, hogy nagy valószínűséggel kiképzést kaptak Szíriában az IS területén és Faycal Cheffou, akit sikerült élve elfogni, a menekültotthonokban toborzott radikálisokat a frissen érkezett menekültek közül.
Az is elképesztő, hogy a rendőrség ezt tudta és többször figyelmezette a férfit, hogy hagyjon fel ezzel a tevékenyégével. Komolyan, mi ez? Egy vicc? Egy radikális muzulmán öngyilkos merénylőket toboroz és megkérik, ne tegye?
Értehetetlen, hogy miért voltak még szabadlábon, nem kell titkos ügynöknek, vagy terrorizmus szakértőnek lenni ahhoz, hogy előrelássuk, ezek a személyek előbb utóbb egy merényletet fognak végrehajtani. Miért kellett 31 embernek meghalnia és sokuknak egy életre megnyomorodni a szögbombáktól?
Az ok a balfék szolgálatok és a sok évtizedes liberális bevándorlási politika. Párizshoz visszakanyarodva, Merkel helyében nem tudnék tükörbe nézni, hiszen a Bataclanban vérengző két terrorista a migránsokkal jött be Európába.
Már csak az a kérdés, hogy Saleh Abdeslam (apropó, a neve Abdeslam azt jelenti az Iszlám Szolgája, abd=szolga az Eslam meg ugye adja magát) hány terroristát hozott még be közénk, mivel valóságos európai kőrúton volt gyanús figurákkal.

 

 

20150606BergyilkosokOdaVissza

 

MFA EXCLUSIVE - Key Tropicana Witness Bombshell Videos / Shooter on Roof of MB / Multiple Shooters Proven from MFA TV on Vimeo.