Dodaj komentarz

Magyarok! Épek! Arkadas! Jogos- és kötelező védelmi helyzet van.

Magyar ébredésért.
Savas esőben, mérgezett CHAM levegőt szív, időnként életveszélyes rádioaktív sugárzás éri, ételnek álcázott mérgezett veszélyes hulladékot eszik, munkája értékének kevesebb mint 10%-ával rendelkezik, népét irtják, hazáját elfoglalják, gyermekét pszichopaták kínozzák, családját degeneráltak szétmarják...és még most is él! Ki ő? Mit tesz? Ő mégis teljes erővel a jobb jövőn dolgozik családja, hazája és az ép emberiség érdekében.
Nem válaszol a bántalmazásokra, szeretetet közvetít, tanít, gyógyít, informál, megbocsát, épít, éltet, mediál, publikál... Mégis kevesen nevezik angyalnak a valódi közösségi embereket, akik tényleg alkalmasak vezetésre, a vérontás megállítására, az Emberiség felszabadítására. Legyen erős a jó és fogvatartói találkozzanak önmagukkal!
Toma Imre 2017. nov. 9.

58 éves koromig nyitott voltam vallásokra, meg akartam ismerni őket. A lényegben negatív tapasztalatom van velük: nem elég kicsiben jónak lenni. Mostanában úgy látom: az emberek egy része az épebbek közé tartozik, másik fő része a sérültebbek közé. A sérültebbek fogságban tartják a többieket történelmi idők óta. Magam arra törekszem, hogy ne mondjak negatív dolgot olyan személyről, aki nincsen jelen és nem tud védekezni ellene.

Itt és most sok lehúzást kap aki előbbre tudott már haladni a személyisége fejlesztésében, világképében és a kulturált közösségi magatartás területén. Nehéz ezt viselni, de a böszmésítés, rabszolgásítás velejárója ez a sok kómás. Nem rájuk kell haragudni, ők is áldozatok. Leplezzük le ennek okait és előzményeit! Sikert az épebbeknek, akik még tudnak adni továbbra is igazat, szeretetet, értéket!

Nagy szükség van termékeny, építő kommunikációra, munkaközösségekre, épek szövetségére, ébresztésre, leleplezésre, értékmegosztásra. Szerintem a net lehetőségeit több mint 90 %-ban negatív dolgokra használják: manipulálás, adatlopás, dezinfó, pénzszivattyú, globálgyarmat, rabszolgásítás, agyrémek terjesztése... Azért erősödik az épek aktivitása, bár nekik kevés idejük van tanítani, gyógyítani, építkezni. Ébredésen, nyilvánosságon, leleplezésen, belső építészeten múlik, hogy pokol, vagy kánaán.

Az államizmus a legpusztítóbb vallás. Szisztematikusan irtja az értelmet, az igazat, a látó és bölcs valódi minisztereket, az igazi közösségieket, a családapákat...

Könnyebb rabszolgásítani az ép Emberiséget, ha nincsen család és nincsen nemzet. Mindenkinek pontosan tudnia kell, hogy ki közösségi jellem és ki antiszociális parazita, agresszor!!

Visszaszorítja a kómásítást a ReálMédia nyilvánossága.

Világos kérdésem van: Ebben a pszichopata vezérlésű, hazugság alapú, mindent pusztító, gyilkos pokolban akarsz utódaiddal létezni továbbra is, vagy a természetes igazra, szeretetre, családra és nemzetekre alapuló szabad világban?

A legszélesebb körben fogjunk össsze e példátlan történelmi pillanatban! Először van esélye az ép Emberiségnek megszabadulni  a pszichopata-világszövetség globálterrorjától, a rabszolgásítástól, a történelmi hazugságoktól.

 

Kellő számú ébredt ember elérheti fegyvertelenül is, vérontás nélkül is a pszichopata globálterrorista pribékjeinek, helytartóinak megállítását, amint ez már megvillan EU országokban. No ettől retteg a kiválasztott metélt, hogy szeletelve lesz. Néhány lépés van még hátra eddig a pontig. Tartsunk ki továbbra is igazban, jóban, szeretetben, megbocsátásban, kemény hazafiságban!

El ne hidd, hogy a legkeményebb harci gyakorlatozás speciális dolog, kiválasztottak számára! Népi tréning a kötelező védelem keretében. Csak a nyílt, tiszta kezű Nép és a valóban Népet szolgáló honvédők jogosultak harcra készülni. Fedett szervezeteknek csak bérgyilkosai vannak, nem katonái!! Hatástalanításuk össznépi kötelesség.

Természetes létjogosultsága az erős Családokra alapuló szuverén nemzeteknek, kulturközösségeknek van. Ezek jogosultak globális szövetséget fenntartani és nem a sérült, degenerált, vallásoskodó, pártoskodó pszichopaták. Előbbi a kötelező honvédelem körébe tartozik, utóbbi az el nem évülő Nép ellenes bűntettek körébe. Amikor ezt elegendően belátják, no akkor lehet helyreállítani az értékrendet és globális kánaánt építeni a globális pokolból.

20170904: Magyarhon elfoglalásának újabbik verziója: közismerten fura magatartású osztrák megveszi a magyar ingatlant antiszociális idegenek számára és úgyszintén idegen manipulátor szervezi a rátelepedést. Az ép emberiség még nem mutat életjeleket, de ez lehet, hogy kiváltja. Eleink magasan fejlett közösségi kultúrával, életük áldozásával létrehoztak utódaiknak élhető tereket. Ezeket mindig is támadták antiszociális paraziták nyíltan és fedetten. Választási csalással, az antimédia segítségével degenerált közösségellenesek szállták meg intézményeinket tovább pusztítva honunkat. Ez a legújabb cinikus diverzáns stratégia talán már kiváltja a jogos- és kötelező védelmi reakciókat a tulajdonosnál, a tisztakezű, ép magyar népnél. A már amúgy is lepusztult hazát sokan kényszerültek közülünk elhagyni. Mi, akik kitartunk itthon a klasszikus közösségi kultúránk mellett, őseink hagyatéka mellett, őrizzük a magot az ép Emberiség jogainak helyreállítása érdekében segítségre szorulunk értékmentő feladatainkban. Segítség nélkül minket is elönt a parazita iszapáradat és az egyetemes emberi értékek pusztítása. Támogasd a valódi honvédőket, értékmentőket, az emberiség cölöpjeit, látóit!

A természetes-, ép lelkületűek magányosan küzdenek a fennmaradásukért a szeretetrokkantak hálózatai ellen. Szövetkezniük kell az épeknek is, hálózatot fejleszteni, archiválni, támogatni társaikat, mint azt teszik a hatalombitorló sérültek is!

Minél közelebb a lényeghez, annál jobban lehalkítják a netet Silicon völgyből szerintem. Arra használják, amire eredetileg szánták: infoszivattyúnak. Mellékesen tudunk mi is rajta mozogni kereteink között, amíg le nem kapcsolják teljesen. Erről beszél Putyn is. Az Emberiség internetje még várat magára.

Sorok között olvasva beszédes bemutatkozója a parlament gyermeteg bitorlóinak. Szégyen a magyar Népnek ez az előadás. Nem csoda, hogy bitófákat gyártanak. Végtelen türelemmel próbálja megakadályozni a vérontást az a 92%, akit semmilyen korrupt eszközzel, zsarolással, fenyegetéssel, megtévesztéssel sem tudtak rávenni, hogy politikai huligánokra szavazzon.
 
2017. OKTÓBER 23: mEGEMLÉKEZÉSNEK HAZUDOTT VÁLASZTÁSI CSALÁS:
Valaki azt mondja, nem verekedtek volna a fidesznyikek, ha nem mennek oda a másik tábor rendezvényére az emberek!
 
Milyen másik tábor rendezvénye??!! A magyar népvagyonból fizetett-, államinak hazudott, központi megemlékezésnek hazudott rendezvényről van szó. Ezt megszállták odafuvarozott, MOTIVÁLT birkákkal, a tulajdonost ki itt mindennek a gazdája, az egyetlen, aki jogosult bármire, no ezt pedig fegyveres erőszakkal távol tartják, agresszív félrevezetést és választási manipulálást végeznek. Ha lenne ügyészségünk, rendőrségünk, akkor az egész bagázst egységesen rabosították volna a helyszínen Nép ellenes szervezkedésért, bűnszervezetben elkövetett kincstár elleni támadásért. Ezt követően az elkövetők pár év érlelése következne cellában a szokásos fogolykínzásokkal és majd utána elkezdjük vizsgálgatni a személyi felelősségeket. maradva a kialakult szokásnál. Tudom, hogy szavaim túlságosan visszafogottak és toleránsak a helyzethez képest, hisz népirtásban bűnrészesek a rezsim csicskái, de nem akarok ölni senkit. Aki ebben vállalt részt, kizárólag annyit mondhat: "Bocsánat! Mivel tartozom?". Nem még, hogy itt hozzászólni merészel! Csak idő kérdése, hogy végre hivatalba helyezze magát a magyarok erőszakszervezete, Népügyészsége, Népbírósága, a valódi jogos hatalom és helyére tegye a megszálló humánsalakot. Erősödik a nyilvánosság, halad a mag ébredése. ARKADAS!

 

Plain text

  • Znaczniki HTML niedozwolone.
  • Adresy internetowe są automatycznie zamieniane w odnośniki, które można kliknąć.
  • Znaki końca linii i akapitu dodawane są automatycznie.
18 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.