Regélő Fehér Táltos Dobcsapat

Üzeneteik a lista videóiban.
A Regélő Fehér Táltos Hagyományőrző Egyesület Dobcsapata Árpád fejedelem évének Fergeteg havában, 2007 januárjában alakult. Dalaink a szeretet nélkülözhetetlenségéről, a jóság, a becsület, az összetartozás fontosságáról, az ősök tiszteletéről, a hazaszeretetről szólnak.

Célunk az ősi magyar néplélek sajátosságainak, belső értékeinek felidézése, felszínre hozatala és tudatosítása saját magunkban és a magyar népesség legszélesebb rétegeiben, a magyarságtudat erősítése.

A mindenki számára érthető és elfogadható mondanivalónk a szeretet nélkülözhetetlenségéről, a jóság, a becsület, az összetartozás fontosságáról, az ősök tiszteletéről, a hazaszeretetről, megmaradásunkról, a mindenek feletti Istenhitről szólnak. Ezt erősítik fel a dobok gyógyító, lelkesítő rezgései és a korhű viselet.

 

Orosházi Ferenc András 2017. szept 5:

Megérkeztem, jól, de akár azt is mondhatnám remekül vagyok. 
Ami ennél most fontosabb, sz alábbi írásom.

Prófécikus időket élünk.

Az emberiség sors fordító, vagy éppen azt beigazoló időszak előtt áĺl.

Erről tud az egyház, mármint a katolikus, és majd minden felekezet. Tudnak az "Égi Jelről", és várják, hogy bekövetkezzen.

Az események láncolatában persze az "egyház" kedvezményezett, mert tagjai "elragadtatnak", míg az itt maradottakra a földi pokol vár.

Miről is van szó?

2017. Szeptember 23 - án egy olyan csillag együttállás lesz az égen, melyhez hasonló 5932 esztendővel ezelőtt volt, és azt mondják a témával foglalkozók, hogy ilyen soha többet nem lesz.

Ez önmagában hírértékű.

Az 5932 évvel ezelőtti eseményhez az első ember pár megszületése kötődik. Így volt, vagy sem, nem tudom. Azt viszont igen, hogy a mostani (is) jelentős lesz.

Drága nagymamám , általam népszerűsített nevén Mámogó, aki engem 10 éves koromig nevelt, közös életünk minden napján elénekelte nekem az alábbiakat. Egy nap sem múlasztotta el.

"Nap öltözteti balvállán, holddal ékes lábánál
Csillagok a koronája, tizenkettő ragyog rája
Édesanyánk a magas égen, 
megszüli majd nemzettséged."

El kellett hogy teljen ötven év, hogy megértserm.

Az Égi Jel, ugyanis a következö;

Szeptember 23 - án a Szűz csillag képet a Nap öltözteti, lábánál lesz a Hold, mind a tizenkét csillag ragyogni fog a koronájában, és aznap elhagyja a méhét a Jupiter, vagyis a király bolygó, azaz a magyarok bolygója.

A különbség a mostani és az 5942 évvel ezelőtti állapothoz képest annyi, hogy a születés pillanatában jelen van egy sárkány, ami az egyházi "hivatalos " álláspont szerint elragadja a megszületendő királyt.

Valóban ott lesz egy üstökös, amire felettébb nagy figyelmet fordított az európai "űrügynökség".

A mi mitológiánkban helye van a gonosz, és a jóindulatú sárkánynak is.

Nekem az a rögeszmém, hogy ennek a sárkánynak a minősége még nem dölt el.

Lehet ártó, vagy védő. Rajtunk múlik méltók vagyunk e a védelmére. Képes e az emberiség, elsősorban mi magyarok arra, hogy félretéve minden korábbi egymás iránt érzett sérelmet, ez időszakban szeretettel gondolni egymásra és a világra.

Bugac pusztán a Regélő Fehér Táltos dob csapat előadott egy általam addig meg sosem hallott számot. A címe, vagy legalábbis erről szól

Megvéd minket a Hunsárkány.

Felállt minden szőr rajtam. Nem tudom, hogy tudatosan írták vagy sem, minden esetre megírták. Akkor és azt aminek épp itt az ideje.

Akinek van kapcsolata hozzájuk kérje meg őket tegyék fel a jutyubra. Én nem találtam meg.

Tehát szeptember 23. De addig előtte még valaminek történnie kell.

Azt hiszem életemben nem írtam még ennél fontossbbat le....

コメントを追加

Plain text

  • HTMLタグは利用できません。
  • ウェブページアドレスとメールアドレスは、自動的にハイパーリンクに変換されます。
  • 行と段落は自動的に折り返されます。
6 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.