Globális kómában nem hallani a felhívásokat, üzeneteket.

 

Globális támadás a valódi értékek ellen:

"Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek,
az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve,
kit nyeljen el: álljatok ellene a hitben szilárdan.-
1Péter 5,8-9

Most, hogy az emberiség belépett a terror, a félelem korába, igazán ideje lenne már észhez térnünk, és belátnunk, hogy a belső jóság nélkül hova jutottunk.
Tulajdonképpen a lelki immunrendszerünk nagyon lerobbant állapotba került.
Sokan kimenekülnek a mámorba.
Sokakat megszédít a siker a tudás.
Sokan eladják magukat a pénz szolgálatába
Úgy néz ki az emberiség, hogy lassan mindent átitat az:
IGÉNYTELENSÉG, GERINCTELENSÉG, EMBERTELENSÉG.
Mi ne nyugodjunk bele!

A Péter apostol levelében három helyen található ez a szó, hogy józan! LEGYETEK JÓZANOK!!!
A hívő embernek egyaránt SZABADNAK KELL LENNIE az értelmi és lelki részegség, vagy túlkapás MINDEN formájától!
A józanság igen fontos, bár kevesen szeretik.
Az ördög ezt egyenesen utálja.
A józanság ellentéte a részegség, vagyis olyan állapotban lévő ember, akit elkábítottak és a mámortól: BESZÁMÍTHATATLAN, KISZÁMÍTHATATLAN, KISZOLGÁLTATOTT, DÖNTÉSKÉPTELEN.

A felolvasott igében halljuk ezt a kétezer éves, mégis új tanácsot, hogy:
"Legyetek józanok, és vigyázzatok, mert a ti ellenségetek az ördög, mint ordító oroszlán szerte jár, keresve kit nyeljen el."
Az ördög néhány jól átlátható támadási területe:
1. Támadás a hit és az erkölcs ellen
2. Támadás a tiszta tudomány, az értelem ellen
3. Támadás a józan gondolkodás ellen

"KERESVE KIT NYELJEN EL!-
A tudományt, az oktatást már majdnem teljes egészében lenyelte.
Mint ordító oroszlán igyekszik teljesen elnyelni az erkölcsöt, a tisztaságot, a szüzességet, a becsületességet, az igazságosságot, a kegyességet.
A történelem során a legtöbbször a tiszta hitet próbálta meg teljesen elpusztítani.

Testvér, lehet, hogy az ördög már téged is megtámadott,
Lehet, hogy félig már elnyelte a nyugalmadat, az idegrendszeredet, megtámadva az egészségedet. a családi békességedet.
Lehet, hogy már az életed felét lenyelte, és most éppen életed romjain siránkozol.
Rég lenyelte a pénzedet, az idődet, a pihenésedet, a vasárnapodat, az ünnepeidet a templomba vezető utadat, a konfirmációs fogadalmadat. Stb.

"Mert megjelent az Isten üdvözítő kegyelme minden embernek, és arra nevel minket, hogy megtagadva a hitetlenséget és a világi kívánságokat, józanul, igazságosan, és kegyesen éljünk a világban." Titusz 2,12

 

 

Azonos gyökerek minden terrornál: Pszichopaták globális hálózata és médiumaik!

Gőzerővel beindult a tükör támadása:

Az ép Emberiség folyamatosan kapja az ébresztő üzeneteket ártatlan életek tömeges pusztulása formájában IS! Nem elég hatásos a szép szó, vagy a segélykérés. Donyeck, Dallas, Párizs, Nizza, Brüsszel... vagy a Te városod! Most egy kamionnal végrehajtott mészárlás, holnap más módszer! Végre meg kellene érteni, hogy tenni kell a hazugsághegyek építői ellen, a pszichopaták globális hatalombitorlása ellen, az ép Emberiség jogainak helyreállítása érdekében!

Ez addig fog fokozódni, amíg az ébredés szintje el nem éri a kritikus határt. Onnantól robbanásszerű lesz a normalizálódás a glóbuszon. Minden pillanatban újabb oktalan pusztítása az ártatlan életeknek, a népvagyonnak a tömeges kóma miatt. Évezredek alatt építették ezt ki a deformáltak és most van lehetőség végre ezt gyógyítani!


Borzalmas brutalitás, de ha nem komplexen, a háttérrel, körülménnyel együtt nézzük, egy lépést sem teszünk jó irányba. Amíg az nem tudatosul sok emberben, hogy mindezt a pszichopaták globális hálózata teszi és kényszeríti ki, addig ez fokozódik! Amíg makacsul kitartanak tévhitek mellet tudósnak hitt emberek is addig ez fokozódik. Nem új ez: korábban is ez ment, de nem jutott el ennyire részletesen a tömeghez. Az ép Emberiségnek csupán fel kell állni fegyvertelenül és visszavenni jogait a pszichopatáktól és médiumaiktól!


 

 

A tömeghipnózist és tömegkatarzist lehetne jóra is használni. Amennyiben nem hazugságra-, tévedésre építjük, hanem az ép Emberiség érdekét szolgáló igazságra és valódi szeretetre, akkor nagyot léphetünk az általunk létrehozott globális jólét-, rend irányába.
A választási gyakorlatozás ébredéssé is fajulhat.
 
 

Commentaires

8

Magyarhonban is népi hatalomátvétel kellett volna, mikor először a Nép kincstárának közelébe ólálkodott ez a választási trükkös, illegitím rezsim.
Tanulnunk kell mindenből! Inkább későn mint soha. Vége már annak az időnek, mikor politikust, politikai huligánt engedtek kincstárba. Csak idő kérdése: helyre áll az értékrend és elkerülhetjük a nagyobb bajt.

A tudatos emberek a társadalom leprásai - Horányi Ágnes, Jakab István
Mit érdemel az a bűnös, aki nem engedelmeskedik tovább, aki nem hagyja tovább, hogy programozzák, aki nem nézi a megtévesztő híreket, aki nem veszi és eszi a mérgeket, aki nem szedi be a gyógyszereket, aki nem vásárol szupermarketekben, aki nem veszi igénybe a bank szolgáltatásait, aki nem fogadja el az állam által felkínált szolgáltatásokat? Miféle ember az a társadalom számára aki kívül marad a normákon, a mintákon, aki tudatosan azt választja, hogy fittyet hány a tömeghipnózisra és önfenntartóvá, öngyógyítóvá válik, aki felébreszti és használja kreatív képességeit és nem kérve többet a hatalom kiszipolyozó rendszeréből, biztosítani tudja önmaga, s családja számára a megélhetést?

Mit érdemel az a bűnös, aki nem engedelmeskedik tovább, aki nem hagyja…
youtube.com

Ajouter un commentaire

Plain text

  • Aucune balise HTML autorisée.
  • Les adresses de pages web et de courriels sont transformées en liens automatiquement.
  • Les lignes et les paragraphes vont à la ligne automatiquement.
8 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.