lelkiismeret

Angyal generáció, indigó felnőttek, szeretetet sugárzók...

 

Ennyi angyali ott van/volt mindenkiben. Ennyihez mindenkinek joga van. Segítsük ezt felszínre egymásban! Amiért ez nem mindennapi, azért dogoznak az ébresztők. Nagy iskolák, nagy vizsgák koptatják ezt a szépséget és belső értékké érlelik azt.Nemzet vezetőjének ilyen szinten kellene tisztának lennie! Nem is lenne megosztás, pártoskodás, vallási vegzálás...

Felismered magadban vagy másban az angyalt?

Sok angyal van közöttünk extrém empátiával, aki nem csupán álruhát öltött, de a születése pillanatában odafenn hagyta az angyal-múltjára való emlékezetét is. Ő maga sem tudja, hogy angyal. Nem emlékszik rá. Csak érzékenyebb. Finomabb. S bármilyen sötét és mélyre süllyedt gengsztervilágban élünk, ő úgy érzi, hogy mégsem tehet meg mindent. Neki nem szabad. Mindenki lop, neki nem lehet. Mindenki megbízhatatlan, link, ő nem lehet az. Mindenki gátlástalanul hazudik, ő elpirul. Nem engedi hazudni a származása.

Egyszerű, ezért nagyszerű romlatlan lelkű emberek: jók, tiszták és becsületesek. Rengetegen vannak. Ezekre mondjuk, hogy rendes emberek. "Nem idevalók." Emlékeznek még egy Erkölcsre, amit ma már régóta nem tanítanak csak a jobb helyeken. Hozzák magukkal. Bár nem tanulták, nem is tapasztalhatták sehol, a vérükbe van írva.

Tudják, hogy másokhoz jónak kell lenni, s bár roppant hátrányos manapság: tisztességesnek kell maradni. (Hogy Országunk nem omlott még össze, csakis miattuk van.)

Subscribe to RSS - lelkiismeret