Add new comment

Magyarok! Épek! Arkadas! Jogos- és kötelező védelmi helyzet van.

2018.01.03.
Özönlenek a leleplező hírek, melyekből egy is elegendő ahhoz, hogy megállapítsuk: végnapjait éli a hazugság alapú globálterrorizmus. Az épek egy ezreléknyi ébredt része puszta kézzel képes legyőzni az állig fegyverben álló-, korlátlan anyagiakkal bíró Emberiség elleneseket.
 
 
2017. dec. 3:
Ép közösség természetes magatartása, melyet honunkban csak kivételesen ritkán lehet tapasztalni MÉG. A közösségnek bevált és hagyományos eszközei vannak a bárhonnan származó, bármilyen tudományos fokozatot használó antiszociálisok kezelésére: végleges hatástalanítás. A hagyománytisztelet is része a közösségi kultúrának. Jóságunkkal ne éljen vissza senki, hogy a végsőkig kerüljük azt, hogy a saját nyelvükön szólítsuk meg nemzetünk pusztítóit!! Már rég átléptek minden határt velünk szemben.
Kb. negyed évszázaddal ezelőtt ez a csuti focista azt mondta: a kormány hazudik. Akkor a dummy média ebből eseményt csinált. Utóbbi évtizedben ez akkor sem esemény, ha mindennap megtörténik többször. Bár csak hazudna! Lop is! Gyilkol is. Politikához nincsen köze, csak népvagyon rabláshoz, rabszolgásításhoz, manipulációhoz. Elpucolásuk sem politikai feladat, hanem honvédelmi kötelezettség!
 

Személyre szabott-, rossz szándékú mikro programokkal támadja a globálterrorista a már osztályozott ébredtek közleményeit. Rejtett adatokat ragaszt a célszemélyekhez: innentől már foglyul van ejtve a webhelye, vagy közösségi accountja, tetszés szerint manipulálható, kényszerpályán mozgatható.Tehát nem a hacker a hacker! A degenerált rendszer a hacker. Akkor lesz ennek vége, amikor elegendő cselekvőképes ember lesz tisztában a tényekkel és szövetségben lépnek fel az ép Emberiség jogaiért. Ezen dolgozunk. PlanetAudit 20171203

 
Savas esőben, mérgezett CHAM levegőt szív, időnként életveszélyes rádioaktív sugárzás éri, ételnek álcázott mérgezett veszélyes hulladékot eszik, munkája értékének kevesebb mint 10%-ával rendelkezik, népét irtják, hazáját elfoglalják, gyermekét pszichopaták kínozzák, családját degeneráltak szétmarják...és még most is él! Ki ő? Mit tesz? Ő mégis teljes erővel a jobb jövőn dolgozik családja, hazája és az ép emberiség érdekében.
Nem válaszol a bántalmazásokra, szeretetet közvetít, tanít, gyógyít, informál, megbocsát, épít, éltet, mediál, publikál... Mégis kevesen nevezik angyalnak a valódi közösségi embereket, akik tényleg alkalmasak vezetésre, a vérontás megállítására, az Emberiség felszabadítására. Legyen erős a jó és fogvatartói találkozzanak önmagukkal!
Toma Imre 2017. nov. 9.

58 éves koromig nyitott voltam vallásokra, meg akartam ismerni őket. A lényegben negatív tapasztalatom van velük: nem elég kicsiben jónak lenni. Mostanában úgy látom: az emberek egy része az épebbek közé tartozik, másik fő része a sérültebbek közé. A sérültebbek fogságban tartják a többieket történelmi idők óta. Magam arra törekszem, hogy ne mondjak negatív dolgot olyan személyről, aki nincsen jelen és nem tud védekezni ellene.

Itt és most sok lehúzást kap aki előbbre tudott már haladni a személyisége fejlesztésében, világképében és a kulturált közösségi magatartás területén. Nehéz ezt viselni, de a böszmésítés, rabszolgásítás velejárója ez a sok kómás. Nem rájuk kell haragudni, ők is áldozatok. Leplezzük le ennek okait és előzményeit! Sikert az épebbeknek, akik még tudnak adni továbbra is igazat, szeretetet, értéket!

Nagy szükség van termékeny, építő kommunikációra, munkaközösségekre, épek szövetségére, ébresztésre, leleplezésre, értékmegosztásra. Szerintem a net lehetőségeit több mint 90 %-ban negatív dolgokra használják: manipulálás, adatlopás, dezinfó, pénzszivattyú, globálgyarmat, rabszolgásítás, agyrémek terjesztése... Azért erősödik az épek aktivitása, bár nekik kevés idejük van tanítani, gyógyítani, építkezni. Ébredésen, nyilvánosságon, leleplezésen, belső építészeten múlik, hogy pokol, vagy kánaán.

Az államizmus a legpusztítóbb vallás. Szisztematikusan irtja az értelmet, az igazat, a látó és bölcs valódi minisztereket, az igazi közösségieket, a családapákat...

Könnyebb rabszolgásítani az ép Emberiséget, ha nincsen család és nincsen nemzet. Mindenkinek pontosan tudnia kell, hogy ki közösségi jellem és ki antiszociális parazita, agresszor!!

Visszaszorítja a kómásítást a ReálMédia nyilvánossága.

Világos kérdésem van: Ebben a pszichopata vezérlésű, hazugság alapú, mindent pusztító, gyilkos pokolban akarsz utódaiddal létezni továbbra is, vagy a természetes igazra, szeretetre, családra és nemzetekre alapuló szabad világban?

A legszélesebb körben fogjunk össsze e példátlan történelmi pillanatban! Először van esélye az ép Emberiségnek megszabadulni  a pszichopata-világszövetség globálterrorjától, a rabszolgásítástól, a történelmi hazugságoktól.

 

Kellő számú ébredt ember elérheti fegyvertelenül is, vérontás nélkül is a pszichopata globálterrorista pribékjeinek, helytartóinak megállítását, amint ez már megvillan EU országokban. No ettől retteg a kiválasztott metélt, hogy szeletelve lesz. Néhány lépés van még hátra eddig a pontig. Tartsunk ki továbbra is igazban, jóban, szeretetben, megbocsátásban, kemény hazafiságban!

El ne hidd, hogy a legkeményebb harci gyakorlatozás speciális dolog, kiválasztottak számára! Népi tréning a kötelező védelem keretében. Csak a nyílt, tiszta kezű Nép és a valóban Népet szolgáló honvédők jogosultak harcra készülni. Fedett szervezeteknek csak bérgyilkosai vannak, nem katonái!! Hatástalanításuk össznépi kötelesség.

Természetes létjogosultsága az erős Családokra alapuló szuverén nemzeteknek, kulturközösségeknek van. Ezek jogosultak globális szövetséget fenntartani és nem a sérült, degenerált, vallásoskodó, pártoskodó pszichopaták. Előbbi a kötelező honvédelem körébe tartozik, utóbbi az el nem évülő Nép ellenes bűntettek körébe. Amikor ezt elegendően belátják, no akkor lehet helyreállítani az értékrendet és globális kánaánt építeni a globális pokolból.

20170904: Magyarhon elfoglalásának újabbik verziója: közismerten fura magatartású osztrák megveszi a magyar ingatlant antiszociális idegenek számára és úgyszintén idegen manipulátor szervezi a rátelepedést. Az ép emberiség még nem mutat életjeleket, de ez lehet, hogy kiváltja. Eleink magasan fejlett közösségi kultúrával, életük áldozásával létrehoztak utódaiknak élhető tereket. Ezeket mindig is támadták antiszociális paraziták nyíltan és fedetten. Választási csalással, az antimédia segítségével degenerált közösségellenesek szállták meg intézményeinket tovább pusztítva honunkat. Ez a legújabb cinikus diverzáns stratégia talán már kiváltja a jogos- és kötelező védelmi reakciókat a tulajdonosnál, a tisztakezű, ép magyar népnél. A már amúgy is lepusztult hazát sokan kényszerültek közülünk elhagyni. Mi, akik kitartunk itthon a klasszikus közösségi kultúránk mellett, őseink hagyatéka mellett, őrizzük a magot az ép Emberiség jogainak helyreállítása érdekében segítségre szorulunk értékmentő feladatainkban. Segítség nélkül minket is elönt a parazita iszapáradat és az egyetemes emberi értékek pusztítása. Támogasd a valódi honvédőket, értékmentőket, az emberiség cölöpjeit, látóit!

Prostitúció meghatározása: Anyagi előnyökért adni olyan dolgot, melyet az ép közösségi erkölcs szerint nem lehet árúba bocsájtani. Nemiséget, bírósági ítéletet-, valamint annak hiányát, védekezésre képtelen embert, ügyvédi bűnpártolást, szavazatot, Népet, Hazát, Családot. Máris kétmillió prostituáltnál tartunk honunkban.

PSZÁF vezérlésű deviza trükkös támadás történt a magyar nép ellen, melyben pénzintézetek is részt vesznek trükkös kényszerítéssel a mai napig. Ez állami terror és hazaárulás tehát nem elévülő bűntett. Ennek megfelelő védelmi reakciók a jogos és kötelező védelem körébe tartoznak, tehát bármit jogosan használunk védelmünk érdekében. A végtelen visszafogottságunk miatt csak a korlátozott nyilvánosságot használtuk eddig.

A Magyar Nép parlamenti épületében folyó cirkuszi vetítés nagyon vicces (lenne, ha nem lenne tragikus). Bámulatos, mikor a salak bejár horkolni, vagy amikor nyomkodják egymás szavazógombját! Csodálatos élmény az is mikor a népvagyonból mélyen merítve népirtást folytatnak, egyre újabb pénzszivattyúkat agyalnak ki! Parlamentben a munkatartalom 100%, a kincstári tülekedés tartalom 0% kellene hogy legyen. Itt megfordítva van. Tehát, ha jogosan, legitim választással kerültek volna be, akkor is minden jogukat eldobálták tetteikkel. Hazánk vezetői nem a Parlamentben vannak, hanem a vegzáltak-, kifosztottak között.

A természetes-, ép lelkületűek magányosan küzdenek a fennmaradásukért a szeretetrokkantak hálózatai ellen. Szövetkezniük kell az épeknek is, hálózatot fejleszteni, archiválni, támogatni társaikat, mint azt teszik a hatalombitorló sérültek is!

Minél közelebb a lényeghez, annál jobban lehalkítják a netet Silicon völgyből szerintem. Arra használják, amire eredetileg szánták: infoszivattyúnak. Mellékesen tudunk mi is rajta mozogni kereteink között, amíg le nem kapcsolják teljesen. Erről beszél Putyn is. Az Emberiség internetje még várat magára.

Sorok között olvasva beszédes bemutatkozója a parlament gyermeteg bitorlóinak. Szégyen a magyar Népnek ez az előadás. Nem csoda, hogy bitófákat gyártanak. Végtelen türelemmel próbálja megakadályozni a vérontást az a 92%, akit semmilyen korrupt eszközzel, zsarolással, fenyegetéssel, megtévesztéssel sem tudtak rávenni, hogy politikai huligánokra szavazzon.
 
2017. OKTÓBER 23: mEGEMLÉKEZÉSNEK HAZUDOTT VÁLASZTÁSI CSALÁS:
Valaki azt mondja, nem verekedtek volna a fidesznyikek, ha nem mennek oda a másik tábor rendezvényére az emberek!
 
Milyen másik tábor rendezvénye??!! A magyar népvagyonból fizetett-, államinak hazudott, központi megemlékezésnek hazudott rendezvényről van szó. Ezt megszállták odafuvarozott, MOTIVÁLT birkákkal, a tulajdonost ki itt mindennek a gazdája, az egyetlen, aki jogosult bármire, no ezt pedig fegyveres erőszakkal távol tartják, agresszív félrevezetést és választási manipulálást végeznek. Ha lenne ügyészségünk, rendőrségünk, akkor az egész bagázst egységesen rabosították volna a helyszínen Nép ellenes szervezkedésért, bűnszervezetben elkövetett kincstár elleni támadásért. Ezt követően az elkövetők pár év érlelése következne cellában a szokásos fogolykínzásokkal és majd utána elkezdjük vizsgálgatni a személyi felelősségeket. maradva a kialakult szokásnál. Tudom, hogy szavaim túlságosan visszafogottak és toleránsak a helyzethez képest, hisz népirtásban bűnrészesek a rezsim csicskái, de nem akarok ölni senkit. Aki ebben vállalt részt, kizárólag annyit mondhat: "Bocsánat! Mivel tartozom?". Nem még, hogy itt hozzászólni merészel! Csak idő kérdése, hogy végre hivatalba helyezze magát a magyarok erőszakszervezete, Népügyészsége, Népbírósága, a valódi jogos hatalom és helyére tegye a megszálló humánsalakot. Erősödik a nyilvánosság, halad a mag ébredése. ARKADAS!

Ezek négyen géppisztolyos gyilkossági kísérletet hajtanak végre nyíltan. Azóta is eltussolás zajlik. Az eltussolók is egyformán bűnösek velük. Ami titkos, az jogtalan. Az álarcos az bűnöző.

A természetes ép közösség ilyen. Az Emberiség is ilyen volt, amíg a humánsalak foglyul nem ejtette az ép Emberiséget. Ma még extrém kivételnek számít olyan ép közösség, mint a farkasoké. Holnap már...

Farkasok. Elől megy a három legöregebb. Szegények ők tudnak a leglassabban menni. Ha elől mennek, akkor a többi sem megy gyorsabban, s így ők, az öregek, soha nem fognak lemaradni. Utánuk megy az öt legerősebb. Így ha támadás éri elölről a falkát, ők azonnal meg tudják védeni a csapatot. A falka középső része védett elölről és hátulról is. Ugyanis hátul is olyan ötös rész baktat, akik a legjobbakból és legerősebbekből állnak. És legutolsóként megy a falkavezér! Ő így mindenkit lát, mindent tud azonnal korrigálni a menetben. Tehát, ilyen is van: a vezér nem legelöl van, hanem leghátul, hogy MINDENKIRŐL tudjon gondoskodni. Mindenkit lát: a legyengülőket, az eltévelyedőket, mindenkit! Érdekes ezen is elgondolkodni...

2017. Karácsonykor:  Boldog téli napfordulót kívánok december 23-án az északi félteke egyenlítőtől távolabbi lakóinak! Az Emberiség harmadát érintő dátumot összekarácsonyozzák, mintha mindenkit érintene a Glóbuszon. A nagy sokkolással elfedni kívánt valóság az már valóban érint mindenkit. Tudd, hogy kinek érdeke ez a vetítés! Az ép-, tiszta kezű Emberiségnek biztos, hogy nem érdeke vallásoskodó dajkameséket hallgatni, rózsaszínű szemüveget hordani. Családi szeretethez nem kell karácsonyi fesztivál. A rabszolgásítást ezzel a cifra lepellel takarja az elkövető. Ezért a globális kóma. Ezért tud hatalomba férkőzni a salak. Ezért imádják a fogyatékkal élőt és ezért ölik az ép talentumot. Minden egy.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
1 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.