Přidat komentář

Angyal generáció, indigó felnőttek, szeretetet sugárzók...

 

 

Ennyi angyali ott van/volt mindenkiben. Ennyihez mindenkinek joga van. Segítsük ezt felszínre egymásban! Amiért ez nem mindennapi, azért dogoznak az ébresztők. Nagy iskolák, nagy vizsgák koptatják ezt a szépséget és belső értékké érlelik azt.Nemzet vezetőjének ilyen szinten kellene tisztának lennie! Nem is lenne megosztás, pártoskodás, vallási vegzálás...

Felismered magadban vagy másban az angyalt?

Sok angyal van közöttünk extrém empátiával, aki nem csupán álruhát öltött, de a születése pillanatában odafenn hagyta az angyal-múltjára való emlékezetét is. Ő maga sem tudja, hogy angyal. Nem emlékszik rá. Csak érzékenyebb. Finomabb. S bármilyen sötét és mélyre süllyedt gengsztervilágban élünk, ő úgy érzi, hogy mégsem tehet meg mindent. Neki nem szabad. Mindenki lop, neki nem lehet. Mindenki megbízhatatlan, link, ő nem lehet az. Mindenki gátlástalanul hazudik, ő elpirul. Nem engedi hazudni a származása.

Egyszerű, ezért nagyszerű romlatlan lelkű emberek: jók, tiszták és becsületesek. Rengetegen vannak. Ezekre mondjuk, hogy rendes emberek. "Nem idevalók." Emlékeznek még egy Erkölcsre, amit ma már régóta nem tanítanak csak a jobb helyeken. Hozzák magukkal. Bár nem tanulták, nem is tapasztalhatták sehol, a vérükbe van írva.

Tudják, hogy másokhoz jónak kell lenni, s bár roppant hátrányos manapság: tisztességesnek kell maradni. (Hogy Országunk nem omlott még össze, csakis miattuk van.)

A viskó című üzenet:

Mack Phillips legfiatalabb lányát elrabolták és feltételezhetően meg is ölték. A férfi mély depresszióba esik a családi tragédia után. Ebben a válságos állapotban kap egy titokzatos levelet, amelyben arra kérik, hogy minél előbb utazzon az oregoni pusztába, egy elhagyatott kunyhóhoz. Itt találkozik három rejtélyes idegennel, akiket egy Papa nevű nő vezet. A találkozó örökre megváltoztatja Mack életét.

 

Szeretném tudni a véleményedet erről a filmről. Ide is elküldheted: tomaimre@gmail.com

Általában azok a legmagányosabbak, akik legtöbbet tesznek az ép Emberiségért. Megfordítva: Akik a leghasznosabb közösségiek, többnyire magányosok is egyúttal. Átmeneti áldozatvállalás, mely többnyire generációkon át tart. Ők az igazi Elit, a valódi miniszterek, az angyaliak/angyalok. Aki ma érett angyal, azon sebek látszanak, mert a legtámadottabbak ők. Minden seb egy rangjelzés, vagy diploma, minősítés. Tetteik mondják el a lényeget. Megdöbbentően kevés ember tud értékeikről, írásaikról, kinyilatkoztatásaikról. No majd haláluk után!! Addig nélkülözésben, mindenüket szétosztva, mindenüket feláldozva dolgoznak az ép Emberiség jobb jövőjéért. Nevüket és arcukat adják értékeik mellé közvetlen életveszélyt, folyamatos megalázást vállalva. Ezen múlik a rend helyreállása: amikor már elegen tudják elhatárolni az igazat és a vetítést, amikor már elegen tudják valódi nevén nevezni korunk jelenségeit, no akkor robbanásszerűen helyreállhat a rend és a jó lesz a jó. Az összpontosított erők megtehetik azt, amit a magányos-, szétszórt erők nem tehetnek meg soha.

 

Lady Diana: Ő is egyike a kristálytiszta talentumoknak, akik lebontják a hazugsághegyeket, felszabadítják az ép Emberiséget a degenerált fogyatékosok hatalombitorlása alól. Igazság, transzparencia, valódi érzelem, tisztaság, rend, nyíltszívűség, angyali küldetés... Az igaz úton járó nem segédkezik a nép ellenes bűnöket elkövető hazugoknak.

 

A fenti videolista elemei kapcsolatba hozhatóak a természetes-, legkevésbé sérült, angyali jellemekkel.  Mindenki született angyali teremtés, tehát ép lélek, de sokan súlyosan sérülnek és ettől közösségellenessé válnak. A sérülés legfőbb oka, a már szeretetrokkantak degenerációinak évezredes és globális kikényszerítése sok területen: brutális, rituálisnak hazudott nemi és lelki csonkítások, agresszív lelki terror és félelemben tartás, a szeretet jelentőségének fel nem ismerése... Elegendő ezt a fő bajt megoldani és kánaánt teremtünk a jelenlegi globális pokolból, visszahelyezzük természetes jogaiba az épeket-, angyali lelkületű embereket. Sokkal több angyal között élünk, mint hinnénk.Többnyire nem is tudnak angyali mivoltukról és tévelyegnek, bizonytalankodnak. Az ép lélek gazdája legyen egyúttal erős is, mert felfalják a szeretetrokkantak.

Igen. Ezt tesszük sok éve folyamatosan: angyaliak vagyunk a legnagyobb pusztítókhoz is. Nem válunk olyanná mint ők, de hatástalanítjuk őket és visszahelyezzük jogaiba az ép Emberiséget.

 

 

Mindenmagyarok ébredése fel fogja ébreszteni az Emberiséget. Már sok jel mutat erre. Külhoniak többet tehetnek és nagyobb a felelősségük, lehetőségük ez ügyben.

Nagy belső erő és bátorság kell az igazhoz, a szeretethez, a nyíltsághoz. Életveszélyes dolgok ezek még most is a hazugsághegyek árnyékában, a pszichopaták világ-terrorjában. Gyors-, vagy lassú eszközökkel meg szokták ölni az ilyen embereket. Ezen a webhelyen is azért dolgozom, hogy ezek ne extrém-, hanem természetes dolgok legyenek utódaink világában. Legyen hazája az ép embereknek is, ahol a jó a jó, ahol a fehér az fehér és nem szürke! Akik nem hajlandók bűnrészességet vállalni az ép emberiség kifosztásában és rabszolgásításában, azokat ne vadásszák le! Tedd hozzá a magadét Te is azzal, amid van!

A legdrágább kő mindent karcol, de maga nem tűr karcolást. A legdrágább szív inkább vérzik, de nem sebez meg soha mást.

Ó! Szegény egoisták! Oly keveset látnak a világból! Csak önmagukat. Vannak ezzel ugyanígy más betegségben szenvedők is. Például a vallásoskodók és pártfanatikusok sem hajlandók meglátni semmit, ami nem támogatja hiedelmeiket, zsákutcájukat. Ép jellem, folyamatosan tanul bárkitől és mindig nyitott az új ismeretekre. Amit ma megtanul, azt holnap INGYEN tanítja másoknak. Felismeri nem csak magában, hanem másokban is az angyalt, talentumot, jót. Normális embernek eszébe sem jut közösségellenesnek lenni, nem is tud ártani másoknak.

Indigó felnőttek, kristálygyermekek a világ helyreállításáért:

Értsd meg, hogy az utolsó időkben nehéz lesz helytállni. Mert az emberek önzők lesznek, pénzimádók, dicsekvők és büszkék, gonosz dolgokat fognak mondani másokról, szüleiknek nem engedelmeskednek; hálátlanok lesznek és gonoszok.Hiányozni fog belőlük a mások iránti szeretet, nem akarnak megbocsátani, szívesen mondanak rosszat másokról, önuralom nélküliek és vadak lesznek, gyűlölik a jót. Elárulják a barátaikat, gondolkodás nélkül vakmerően cselekszenek, büszkék lesznek, és nem Istent szeretik, hanem inkább az élvezeteket hajszolják. Eközben megtartják ugyan a vallásosság külső látszatát, de a valódi istenfélelem erejét elutasítják. Maradj távol az ilyen emberektől, Timóteus!Közülük valók, akik ravaszul behálóznak és elcsábítanak olyan asszonyokat, akik gyenge akaratúak. Ezek az asszonyok tele vannak bűnökkel, és mindenféle kívánságok vonzzák őket,mindig igyekeznek új tanításokat hallani, de sohasem tudják az igazságot valóban megismerni. (2. Timóteus 3:1-7)

  

Mostanában gyakran látni alvó ébresztőket, tévelygő útmutatókat, avult világ előre menekülőit. Az vagy, amit teszel, nem az amit vetítesz magadról. A valódi elit, a valódi miniszter minden nap tesz valamit az ép Emberiség érdekében és nem hajlandó bűnrészességet vállalni SENKIVEL. E fiatal tehetség tükröt tart az elkövetők elé, DE NEGYED ÉVSZÁZAD ALATT CSAK A LEHETŐSÉG LETT JOBB. https://www.youtube.com/watch?v=Hx2vD2FPydU Az Angyal Generáció már képes valódi megoldást adni a globális bajokra: le tudnak leplezni minden gazságot, fel tudnak tárni minden titkolt ismeretet, dokumentálni és archiválni tudnak eddig bizonyíthatatlan aljasságokat...

“Hidd el, aki Téged akar, az nem a kifogásokat keresi, hanem a társaságodat.

Az ember, aki valóban szeret, megtisztel a bizalmával, türelmével, idejével, s nem él vissza azzal, amit Te adsz neki.
A valódi szeretet feltétel nélküli, s nem várja, hogy más légy. Elfogad, nem birtokol. Ad, és nem elvesz.
Nem várja, hogy Te oldd meg az életét, hanem hozzátesz a Tiédhez. Nem vádaskodik, nem féltékeny.

Ha valaki nem tud beilleszteni az életébe, annak csupán hiányt pótol a jelenléted. Tőled akar megkapni valamit, ami hiányzik neki. Ez nem szeretet, hanem önzés.
Ha valaki szeret, figyelembe veszi az igényeid, az érzéseid, nem kihasználja azokat.
Ha valaki Téged akar, nem más mellett éli az életét. Nem mást ölel, nem másik mellett alszik el.

Aki Téged szeret, nem akar Nélküled élni.
Aki mást mond, mint ahogy cselekszik, ott mindig a tetteket nézd. Mert azok a valódiak…”

apatlanitott-lanyok

 

 

 

 

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
5 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.